Fotbal intern

Florin Bratu, după Dinamo-Viitorul 1-0: „Am avut 4 jucători U21 și un debutant”

13.08.2018 | 23:49
Florin Bratu dupa DinamoViitorul 10 Am avut 4 jucatori U21 si un debutant

Florin Bratu s-a arătat încântat de victoria obținută de echipa sa, Dinamo București, în fața celor de la Viitorul Constanța, scor 1-0. Bratu s-a bucurat de faptul că a avut oportunitatea să folosească mai mulți jucători tineri și a vorbit și despre criticile aduse de Cornel Dinu.

Despre victoria cu Vitorul… „A fost un meci pe care l-am pregătit foarte bine și jucătorii mei l-au intrepretat foarte bine din punct de vedere tactic. Am făcut un meci foarte bun, cu 4 jucători sub 21 de ani și cu un debutant, în persoana lui Denis Ciubotariu, care s-a descurcat foarte bine. În această seară nu am dat nicio șansă celor de la Viitorul.

Despre absențele lui Popovici și Hanca… „Vlad Olteanu nu a fost în lot la Mediaș iar astăzi a jucat titular și a făcut-o foarte bine. Așa am gândit acest meci. Toți jucătorii sunt valizi, pot juca la Dinamo, dar așa am gândit meciul în această seară.”

Despre laudele aduse de Gică Hagi la adresa sa… „Vreau să felicit Viitorul pentru jocul pe care l-a făcut, îi mulțumesc lui Gică Hagi pentru cuvintele frumoase la adresa mea, care îmi dau și mie încredere pentru că sunt la început la acest drum și iată că am putut să ne apărăm în 10 oameni, nu doar în 4.”

Florin Bratu, după Dinamo-Viitorul 1-0: „A contat și absența lui Gică Hagi”

Despre criticile aduse de Cornel Dinu față de metodele sale de antrenament: „Mă amuză teribil domnul Dinu. Îl respect foarte mult și îl chem pe Mister la antrenamente, pentru că eu șotronul nu știu să joc.”

Despre absența lui Gică Hagi de pe banca tehnică a celor de la Viitorul… „Probabil a contat și absența lui Gică Hagi, pentru că important ca echipa să aibă un antrenor pe margine. Cu toate acestea, Viitoru l-a avut antrenor pe domnul Anghel, care e de mult în fotbal.

Despre faptul că stă puțin timp la vestiar în pauzele meciurilor… „Eu nu stau foarte mult la pauză, 2 3 minute. Mi se pare normal să se întâmple acest lucru. Poate jucătorii au nevoie de un moment să stea singuri și să se descătușeze.”