Fotbal intern

Florin Bratu îl vrea pe Gicu Grozav la Dinamo! Doreşte să profite de situaţia atacantului

07.09.2018 | 09:27
Florin Bratu il vrea pe Gicu Grozav la Dinamo Doreste sa profite de situatia atacantului

Florin Bratu le-a cerut oficialilor din “Ştefan cel Mare” un atacant, iar antrenorul “câinilor” îl vrea pe Gicu Grozav la Dinamo Bucureşti. Vârful în vârstă de 27 de ani este liber de contract, iar dinamoviştii îşi doresc să profite de situaţia lui si să-i propună să joace pentru gruparea din “Groapă”, anunţă gsp.

FANATIK.RO a anunţat că Gicu Grozav a refuzat un salariu de 500.000 de euro din Elveţia, de la FC Zurich, după ce şi-a încheiat socotelile cu Bursaspor, informaţie confirmată şi de Cosmin Contra, selecţionerul echipei naţionale a României. Atacantul în vârstă de 27 de ani a preferat să mai aştepte, iar “câinii” sunt tentaţi să-i facă o ofertă.

Gicu Grozav la Dinamo? Florin Bratu îl vrea pe atacantul naţionalei

Gicu Grozav a jucat pentru FC Dinamo Bucureşti în perioada februarie 2016 – iunie 2015, după care a plecat la Terek Grozny. Internaţionalul român a bifat 13 prezenţe în tricoul formaţiei din “Ştefan cel Mare”, perioadă în care a înscris 4 goluri şi a oferit o pasă decisivă, iar oficialii lui FC Dinamo Bucureşti vor să profite de simpatia pe care a arătat-o Gicu Grozav pentru echipa “câinilor”, dar şi de faptul că e liber de contract.

Bratu îşi doreşte şi un fundaş central

Gicu Grozav nu e singurul fotbalist pe care îl doreşte Florin Bratu la FC Dinamo Bucureşti. Antrenorul din “Ştefan cel Mare” a cerut şi un fundaş central, după ce Giorgos Katsikas l-a dezamăgit în meciurile disputate de “câini” în ediţia 2018 – 2019, deşi grecul şi-a prelungit înţelegerea cu gruparea “câinilor” în perioada de mercato din iarnă. Oficialii lui FC Dinamo Bucureşti îşi doresc să scape de Giorgos Katsikas, iar în locul său să aducă un fundaş central pe planul lui Florin Bratu.

Gicu Grozav este cotat de site-urile de specialitate la 1.000.000 de euro, iar pe 1 iulie 2018 şi-a încheiat înţelegerea cu Bursaspor, echipă care evoluează în prima ligă din turcia. Fotbalistul în vârstă de 27 de ani a evoluat pe parcursul carierei la echipe precum Akhmat Grozny, Petrolul Ploieşti, Universitatea Cluj, Unirea Alba Iulia, Kardemir Karabukspor şi Standard Liege.

Gicu Grozav se bucură după ce a înscris un gol pentru naţionala României
Bucuria lui Gicu Grozav după un gol înscris pentru naţionala României

25 de meciuri la naţionala României are Gicu Grozav

Pentru echipa naţională a României a debutat pe 30 mai 2012 într-un meci amical disputat de “tricolori” pe terenul reprezentativei Suediei, scor 0-1, pe “Swissporarena”. Gicu Grozav are 25 de prezenţe la naţionala României, unde a înscris un gol. Atacantul a evoluat şi pentru lotul U21, unde a jucat în 5 meciuri şi are o reuşită.

Grozav nu face parte din lotul “tricolorilor” pentru primele meciuri din Liga Naţiunilor

Gicu Grozav nu a fost convocat de Cosmin Contra pentru meciurile naţionalei cu Muntenegru, azi, ora 21.45, pe stadionul “Ilie Oană” şi Serbia, pe 10 septembrie, de la ora 21.45, în Liga Naţiunilor. Echipa naţională a României se află în Grupa 4, Seria C, acolo unde s-au calificat şi Muntenegru, Serbia şi Lituania.

Gicu Grozav are şi două trofee în palmares. Atacantul în vârstă de 27 de ani a câştigat Cupa Belgiei cu Standard Liege în 2011, iar în sezonul 2012 – 2013 a luat Cupa României cu Petrolul Ploieşti.

1.000.000 de euro este cota lui Gicu Grozav, conform transfermarkt.com