Fotbal intern

Florin Bratu l-a desfiinţat pe Dan Nistor! “Mi-a zis că vrea la FCSB! Mutu şi Contra m-au atenţionat asupra lui”

22.09.2018 | 01:15
Florin Bratu la desfiintat pe Dan Nistor Mia zis ca vrea la FCSB Mutu si Contra mau atentionat asupra lui

Florin Bratu l-a desfiinţat pe Dan Nistor după Poli Iaşi – Dinamo 1-0, meci jucat în etapa a 9-a din Liga 1 Betano. La finalul partidei, antrenorul “câinilor” l-a atacat pe căpitanul echipei, despre care a spus că a vrut să accepte oferta de la FCSB şi că a destabilizat vestiarul echipei. La pauza meciului din Copou, Florin Bratu l-a schimbat pe Dan Nistor, care a butonat telefonul în timpul celei de-a doua reprize.

“De când Dan Nistor a avut propunerea de la FCSB s-a stricat toată atmosfera. Atunci s-a destabilizat totul. Nu s-a mai mobilizat. Mi-a spus că vrea să plece la FSCB, că este o oportunitate. Îmi spunea că va primi 100.000 la semnătură şi 15.000 salariu. Vorbeşte cu tinerii din echipă şi a distrus munca mea. Ce să mai înţeleagă şi jucătorii tineri”, a declarat Florin Bratu la finalul meciului.

Florin Bratu l-a atacat fără menajamente pe Dan Nistor

După meciul Poli Iaşi – Dinamo 1-0, Florin Bratu a lansat un adevărat atac la adresa lui Dan Nistor. Tehnicianul de 38 de ani a susţinut că Adrian Mutu şi Cosmin Contra i-au atras atenţia că mijlocaşul de 30 de ani va strica atmosfera din vestiar. “Îmi cer scuze că le-am ignorat mesajul lui Contra şi Mutu. Mi-au spus că va distruge echipa. Nu ştiu ce viitor mai are la echipă. Am încercat să nu-i dau prea multe sarcini. Greşeşte foarte mult. Cum să spună căpitanul lui Dinamo că vrea la FCSB. I-a tocat pe cei mici. Şi-a bătut joc de munca mea”, a mai precizat Florin Bratu.

Chiar dacă a ajuns la a treia înfrângere la rând, Florin Bratu a declarat că nu se gândeşte încă la demisie. “Momentan nu m-am gândit la asta. Nimeni nu e perfect. Eu sunt un antrenor tânăr și am ambiție și voi vedea dacă la Dinamo sau în altă parte îmi voi îndeplini obiectivul de a fi un antrenor de top. E normal să aibă reacție suporterii pentru că echipa nu e într-o pasă foarte bună, dar trebuie să încercăm să tolerăm lucrurile și să găsim soluții. Stați liniștiți că Dinamo se va redresa cu mine sau cu altcineva. Cred că echipa se va redresa. 

S-au făcut greșeli, nu am reușit să găsim o formulă pe linia de fund care să ne dea încredere. Lipsa asta de încredere a trenat, iar jucătorii au fost în impas. Când nu mai ești concentrat și ai teamă, nu îți mai ies lucrurile. Da, după trei înfrângeri, este complicat. Nu e o tragedie ca și puncte, dar ceva trebuie să se întâmple. Vom vedea zilele următoare”, a susţinut Florin Bratu.