News

Florin Călinescu, reacție dură după zvonul că s-a înscris în PSD! „Dacă eram în partid, Tăriceanu era livrat judecăţii“

05.06.2019 | 13:39
Florin Calinescu reactie dura dupa zvonul ca sa inscris in PSD Daca eram in partid Tariceanu era livrat judecatii

Actorul Florin Călinescu nu s-a ferit și a avut o reacție dură după ce a apărut zvonul că s-a înscris în PSD! Juratul de la „Românii au talent” a dezmințit totul şi a explicat, într-un mesaj postat pe o rețea de socializare, de ce acest lucru este atât de departe de adevăr. Mai mult de atât, vedeta de televiziune l-a ironizat pe Călin Popescu Tăriceanu pentru scorul obţinut de ALDE la alegerile europarlamentare și a ținut să transmită că dacă ar fi acum în rândurile PSD-ului nu ar fi permis ca șeful Senatului să-şi păstreze imunitatea parlamentară.

Florin Călinescu, reacție dură după zvonul că s-a înscris în PSD!

De remarcat că după nu mai puțin de şase luni de amânări, plenul Senatului a votat împotriva ridicării imunităţii liderului ALDE Călin Popescu Tăriceanu. Acesta era acuzat de procurorii DNA că ar fi luat o mită de 800.000 de euro. „Ca să înţeleagă toţi răspândacii ăştia, ajutaţi de presă, că acum am filmul trebii, că dacă aş fi în PSD, astăzi gunoiul de Tăriceanu era livrat judecăţii.

Faptul că un PSD muribund îşi dă duhul cu un cadavru în braţe (sub cinci la sută), ar trebui să certifice cât sunt eu de înscris la morga lor. Şerban Nicolae brancardier“, a transmis Florin Călinescu. Totodată, juratul emisiunii „Românii au talent” are și o idee de unde crede că a plecat acest zvon lansat la Antena 3. „Nu m-am înscris în PSD. Nu ştiu de unde a plecat zvonul ăsta, dar am bănuieli.

De unde a plecat zvonul înscrierii în PSD

Probabil pleacă de la faptul că mă mai întâlnesc cu Dan Tudorache, primarul de la Sectorul 1, pentru că înţeleg că acolo m-au dat înscris. Mai mănânc cu Dan din când în când, ne leagă o prietenie veche, ne leagă Rapidul. Mai mult Rapidul acum. Dar mă surprinde eficienţa cu care a apărut povestea asta, pentru că am luat masa pe la 12, cineva a dat imediat pe goarnă. Dar în presă, ca şi la procuratură, mai trebuie şi dovezi, se lucrează cu probe: o adeziune, un carnet de partid, ceva. Era un banc pe vremea cealaltă. Eşti gravidă? Aşa şi aşa! Sau ai video? Aşa şi aşa“, a spus Călinescu.

Călinescu crede că înscrierea lui într-un partid trebuie făcută „mai cu talent!” „Partidul trebuie să folosească asta ca să-şi facă imagine, nu? Păi ce, m-am înscris pe sub mână? Nu facem puţină audienţă? PSD, PNL, USR, oricine. Nu vor să facă audienţă? Dacă mă înscriu într-un partid, pentru că sunt şi eu regizor şi scenarist, facem un eveniment cu ştaif. Aş face şi un promo“, a mai spus Călinescu