Fotbal intern

Florin Manea, despre Anamaria Prodan: “Noi suntem vulcanici, ne-am mai şi jignit”

04.07.2018 | 17:25
Florin Manea despre Anamaria Prodan Noi suntem vulcanici neam mai si jignit

Impresarii Anamaria Prodan şi Florin Manea au avut un mic război al declaraţiilor în această iarnă, pentru “tutela” fotbalistului Radu Drăguşin, cel care la acel moment era dorit de Juventus Torino şi PSG.

În momentul în care Anamaria Prodan a anunţat că vorbeşte cu Juventus pentru transferul tânărului de 16 ani, Radu Drăguşin, la campioana Italiei, Manea a răspuns dur“Doamna Anamaria Prodan lucrează la un pulover, vă spun eu. Nu are nicio legătură cu jucătorul şi nici cu Juventus Torino. Sunt supărat un pic, pentru că sunt oameni în meseria mea care îşi asumă merite pe care nu le au. Vă confirm în direct că există discuţii cu ambele echipe. Mama lui m-a mandatat să discut în numele lui şi a doua zi a avut invitaţie de la Juventus. Credeţi că Juventus vorbea cu mine, dacă nu eram acoperit de acte? Eu am fost la Torino, împreună cu el şi părinţii lui”.

Florin Manea, despre Anamaria Prodan: “Îi dau câte un brânci și o trec în linie”

Manea a dat acum impresia că a uitat de această ceartă şi s-a împăcat cu Anamaria Prodan: “Cu Ana sunt în echipă de data asta. Noi suntem vulcanici, ne știm și de foarte mult timp și a fost și o neînțelegere. Ne-am mai și jignit, că suntem…Dar Ana e o tipă care vrea să fie peste tot și câteodată e lipsa de comunicare. Și atunci îi mai dau câte un brânci și o trec în linie”, a spus Florin Manea, la un post de televiziune.

Cât despre scandalul care l-a privit pe jucător, Manea a spus: “Cu Drăgușin, da…au înțeles și clubul și Ana că până la urmă trebuie să vorbească cu mine, nu cu Juventus, pentru că eu dețineam tot, relația cu Juventus și cu jucătorul și cu familia lui și am zis: vezi, în loc să încercăm să sărim anumiți pași, mă sunați pe mine, vorbiți cu mine…știu că nu sunt atât de important ca Juventus, dar poți să ieși la TV să zici că am vorbit cu Florin Manea despre Juventus, nicio problemă. Dar e ok și până la urmă e spre binele băiatului și eu până la urmă, sunt businessman și dacă e vorba de business, nu trebuie să ai orgolii, dacă se poate”, a precizat impresarul.

Radu Drăgușin a participat la două trialuri organizate de Juventus Torino. După ce s-au convins de potenţialul fotbalistului român, campioana Italiei a plătit 250.000 de europentru transferul căpitanului naționalei Under 16 a României.

Deși tatăl ei are o avere de 2,1 miliarde de dolari, Ioana s-a...
Deși tatăl ei are o avere de 2,1 miliarde de dolari, Ioana s-a angajat ca agent imobiliar. A fost dată de gol de mama sa, care a postat o fotografie
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic...
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Marina Gavril voia să îşi cumpere un pistol, înainte de a fi ucisă....
Marina Gavril voia să îşi cumpere un pistol, înainte de a fi ucisă. Prin ce incident grav trecuse la începutul anului
Nu poate, oricât ar încerca! Valentina Pelinel l-a dat de gol pe Cristi...
Nu poate, oricât ar încerca! Valentina Pelinel l-a dat de gol pe Cristi Borcea! Detaliul neştiut despre milionarul român
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Gigi Becali, implicat într-un accident de circulație chiar în Pipera. Care este starea...
Gigi Becali, implicat într-un accident de circulație chiar în Pipera. Care este starea patronului FCSB
Președintele Biden testat Pozitiv pentru Covid-19. Cum Influențează Situația Politică
Președintele Biden testat Pozitiv pentru Covid-19. Cum Influențează Situația Politică
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția...
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția lui. Este superbă și are siluetă de model! Nașii sunt și ei foarte cunoscuți!
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la...
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la Bruxelles. Cum arată biroul ei din Parlamentul European
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la...
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la o lună de la despărțire? „Mi-e milă de ea, dar se potrivesc…”