SCANDAL în vestiarul Astrei! Florin Marin, făcut PRAF! “Mi-e ruşine de ruşinea lui!”

Înfrîngerea cu Dinamo din Liga 1 a aruncat în aer vestiarul Astrei Giurgiu, jucătorii fiind nemulţumiţi de metodele de antrenament implementate de Florin Marin. Unul dintre jucătorii care a...
22.04.2014 | 11:42
SCANDAL in vestiarul Astrei Florin Marin facut PRAF Mie rusine de rusinea lui
ADVERTISEMENT

Înfrîngerea cu Dinamo din Liga 1 a aruncat în aer vestiarul Astrei Giurgiu, jucătorii fiind nemulţumiţi de metodele de antrenament implementate de Florin Marin. Unul dintre jucătorii care a confirmat sub comanda lui Daniel Isăilă, Laurenţiu Iorga, trece prin momente critice de la venirea fostului secund al selecţionerului. Mijlocaşul adus de la Oţelul pentru suma de 500.000 euro este lăsat constant în afara lotului, fotbalistul destăinuindu-se pentru FANATIK.ro.

Starea tensionată din sînul echipei giurgiuvene, creată de la venirea lui Florin Marin, i-a afectat cel mai dur pe Laurenţiu Iorga şi Alexandru Ioniţă, fotbalişti aduşi la echipa finanţată de Ioan Niculae cu 1 milion de euro. Aceştia au fost lăsaţi în permanenţă înafara lotului, chiar dacă s-a plătit o sumă imensă pentru aducerea lor. În exclusivitate pentru FANATIK.ro, Iorga a dezbătut situaţia în care se află în acest moment. “Nu înţeleg de ce am ajuns să nu fiu nici rezervă. Am evoluat patru jocuri sub comanda lui Daniel Isăilă, am şi înscris, iar acum nici măcar în lot nu mai sînt. Nu am fost accidentat, nu am avut nici o problemă medicală, doar nu am fost băgat în seamă. Îmi doresc o şansă, atîta tot. Am vorbit cu domnul Niculae şi le-am explicat că nu mai vreau să rămîn în aceste condiţii, dar patronul doreşte să mă păstreze în continuare la echipă. Domnul Florin Marin nu îmi oferă nici o explicaţie, asta este. Mă întreabă toată lumea ce s-a întîmplat, mai ales familia mea. I-am respectat mereu deciziile, dar vreau să am parte de un tratament corect”, a fost reacţia mijlocaşului.

ADVERTISEMENT

“Flocea” i-a provocat insomnie! “Nu mai pot să dorm!”

Disputat cu Steaua în vederea unui transfer, Astra Giurgiu a avut cîştig de cauză datorită sumei de transfer oferită Oţelului şi perspectiva pe care o avea Iorga de a juca titular. Contrar aşteptărilor, viaţa fotbalistului de 26 de ani s-a transformat într-un calvar, acesta dezvăluind că suferă de insomnie. “Am început să cred că este vina mea, mă tot gîndesc ce am făcut de am parte de un asemenea situaţie. Nu mai să dorm noaptea, îmi dau lacrimile. Îmi doresc să dovedesc că merit să joc. Dacă vezi că echipa nu merge, de ce nu le dai o şansă şi altora? Nu prea mai vreau să vorbesc mai multe, mi-e ruşine de ruşinea dînsului!”, a completat Laurenţiu Iorga.

Înţepături pentru Florin Marin!

Chestionat în legătură cu nemulţumirea jucătorilor din lotul giurgiuvean faţă de metodele de antrenament ale lui Florin Marin, Iorga a răspuns aducînd elogii pregătirii efectuate în această iarnă, cînd echipa era antrenată de Daniel Isăilă.  “Nu îmi place să vorbesc despre ceea se întîmplă la echipă, însă momentan nu avem probleme cu rezistenţa, am făcut o pregătire de iarnă foarte bună. Însă e doar momentan…”, a încheiat mijlocaşul de bandă.

ADVERTISEMENT

picture-laurentiu-iorga.jpg-550-421-2,north-85