Fotbal intern

Video+foto. Niţă a semnat! ”Sunt bucuros că totul s-a făcut rapid”

Florin Niţă a fost prezentat oficial la Sparta Praga după transferul la FCSB şi a efectuat o şedinţă foto la stadion.
01.02.2018 | 10:58
Videofoto Nita a semnat Sunt bucuros ca totul sa facut rapid

UPDATE, ora 19:15 / Florin Niţă a fost prezentat oficial la Sparta Praga, după ce a semnat contractul valabil până în vara anului 2021. ”Sunt bucuros că totul s-a făcut rapid şi că am devenit jucătorul echipei Sparta. Îmi amintesc bine stadionul din urmă cu un an şi jumătate, când am jucat împotriva Spartei. Am intrat pe teren pe cealaltă parte a scărilor”, a spus Niţă zâmbind.


Florin Niţă a plecat din cantonamentul celor de la FCSB din Spania pentru a semna cu Sparta Praga. Portarul va câştiga 500.000 de euro în primul sezon din cei trei ani de contract cu cehii, urmând ca salariul acestuia să crească în fiecare an cu câte 100.000 de euro. Transferul acestuia a fost anunţat pe site-ul oficial al grupării din Cehia, în acelaşi loc unde se vorbeşte despre plecarea fostului titular al postului, Dubravka, la Newcastle. CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE CU FLORIN NIŢĂ LA SPARTA 

Niţă şi-a luat la revedere de la colegi şi de la antrenorul Nicolae Dică. A ţinut şi un scurt discurs în faţa acestora şi s-a îmbrăţişat cu fiecare în parte. Când a ajuns la tehnician, deja nu şi-a mai putut stăpâni lacrimile. 

Florin Niţă: “Vă doresc tot binele din lume!”

“Vă doresc tot binele, iar la finalul campionatului vreau să ridicaţi trofeul”, le-a transmis Niţă jucătorilor de la FCSB, care l-au aplaudat la finalul discursului.  Portarul era vizibil emoţionat, iar Junior Morais a recurs la o glumă pentru a-i mai schimba starea lui Niţă. 

“Despărţirea de colegii săi a fost una foarte emoţionantă pentru goalkeeperul numărul 1 al Stelei din ultimele trei sezoane. Acesta a părăsit miercuri cantonamentul roş-albaştrilor din Spania cu direcţia Praga, acolo unde a semnat, seara târziu, contractul cu noua sa echipă. Clubul nostru îi mulţumeşte lui Florin pentru contribuţia extraordinară avută la obţinerea a 2 titluri, 2 Cupe ale Ligii, o Cupă a României şi o Super Cupă a României în perioada în care a fost legitimat la clubul nostru şi îi doreşte să aibă mult succes în noua sa aventură!”, se arată pe pagina oficială de facebook a celor de la FCSB.