Fotbal intern

Florin Niţă, lucrat de Meme? Oficialul FCSB vrea un alt portar titular

Florin Niţă este unul dintre cei mai importanţi jucători din lotul FCSB-ului, iar goalkeeper-ul în vârstă de 30 de ani a reuşit să blocheze poarta vicecampioanei României în mai multe...
03.11.2017 | 09:35
Florin Nita lucrat de Meme Oficialul FCSB vrea un alt portar titular

Florin Niţă este unul dintre cei mai importanţi jucători din lotul FCSB-ului, iar goalkeeper-ul în vârstă de 30 de ani a reuşit să blocheze poarta vicecampioanei României în mai multe meciuri. Asta nu e tot. Portarul transferat de la Concordia Chiajna a făcut show şi în cupele europene. Deşi a fost un om decisiv, postul de titular nu este garantat la FCSB, toate acestea după ce Mihai Stoica şi-a recâştigat influenţa la echipă.

Directorul sportiv de la FCSB, Mihai Stoica, are un cuvânt greu de spus la echipa patronată de Gigi Becali, iar mai mulţi jucători din lotul echipei pregătite de Nicolae Dică au avut de suferit după intervenţia acestuia. Denis Alibec şi Cătălin Goloca au fost “taxaţi” din cauza relaţiei proaste cu directorul sportiv, iar Florin Niţă este următorul jucător luat la ţintă de Meme, anunţă gsp.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Va fi Florin Niţă înlocuit de Meme cu Andrei Vlad?

Florin Niţă apără foarte bine la FCSB şi face parte din planurile lui Cosmin Contra pentru echipa naţională a României, dar asta nu îi garantează postul de titular. Deşi goalkeeper-ul în vârstă de 30 de ani apără constant bine, Meme Stoica îl preferă pe Andrei Vlad, iar Gigi Becali aşteaptă un pretext pentru a putea să-l scoată din poartă de Niţă.

Meme mi-a zis că Vlad e Messi al portarilor”, spunea Gigi Becali despre fotbalistul în vârstă de 18 ani care a fost transferat de FCSB de la CS Universitatea Craiova. Patronul lui FCSB doreşte să vândă jucătorii tineri de la FCSB, iar Florin Niţă, care are 30 de ani, este greu de cedat pe bani mulţi, aşa cum visează latifundiarul din Pipera.

Cotat de site-urile de specialitate la 2.000.000 de euro, Florin Niţă are un contract semnat cu FCSB până pe 30 iunie 2021. Goalkeeper-ul în vârstă de 30 de ani a evoluat în 110 meciuri pentru FCSB.

CITEŞTE AICI POVESTEA TRISTĂ DE VIAŢĂ A LUI FLORIN NIŢĂ, PORTARUL FORMAŢIEI FCSB – VEZI DETALII

2.000.000 de euro este cota lui Florin Niţă, conform transfermarkt.com