Fotbal intern

Florin Prunea, acuze şoc: “Mircea Rednic l-a dat afară pe Salomao, iar fii-sa, Luana, a luat apoi 100.000 euro pe transferul lui la arabi!”

24.07.2019 | 00:57
Florin Prunea, acuze şoc:
Prunea ii acuza pe Rednic si Luana ca au capusat clubul Dinamo

Luptă fără sfârșit la Dinamo. Florin Prunea și Mircea Rednic sunt departe de a îngropa securea războiului. Fostul portar a făcut în această seară noi acuzații grave prin care vrea să arate cum Dinamo a pierdut 250.000 de mii de euro în urma mutării lui Diogo Salomao în Arabia Saudită.

Florin Prunea îi acuză pe Mircea şi Luana Rednic de faptul că au sabotat clubul Dinamo la transferul lui Salomao

”Luana Rednic a luat 100.000 de euro la transferul lui Salomao. Să vă spun cum a fost. Luana a venit la club și a spus că are ofertă de 500.000 de euro pentru el. După aceea a scăzut la 400.000, la 300.000 de euro. Oficial, clubul a primit o ofertă de 250.000 de euro pe care a refuzat-o. După trei săptămâni, Rednic a spus: Salomao nu e bun, are salariu 10.000 de euro, și trebuie să-l dăm afară! La o săptămână după asta, Salomao a semnat rezilierea contractului cu Dinamo. Unde a plecat imediat după? La Luana Rednic acasă. Următoarea zi au plecat cu avionul amândoi în Arabia și s-a transferat la Al Hazm. Clubul a refuzat oferta de 250.000 de mii de euro pentru că așa a vrut Rednic. Păi, la vremea aia mișca ceva fără el și fără fi-sa? Nu mișca nimic”, a declarat Florin Prunea la Digi Sport Special.

Ce spunea Mircea Rednic în primăvară referitor la situaţia lui Salomao

”Am avut o discuție cu Salomao, încă nu are o ofertă concretă, chiar dacă au fost foarte multe discuții, am discutat cu el ieri, există și soluția aceasta de a-și prelungi contractul. Știm că el are un contract mare, dar eu cred că din lotul actual, analizând acum situația, eu cred că Nistor și Salomao sunt doi jucători care au făcut diferența și fac diferența, și eu cred că merită salariul ăsta. Amândoi au 10.000 de euro”, spunea Mircea Rednic în ianuarie.

Lui Salomao însă nu i s-a prelungit contractul și a venit posibilitatea plecării în Arabia Saudită, în urma căreia Dinamo nu a încasat niciun ban. Transferul a fost, într-adevăr, intermediat de Luana Rednic, iar acum joacă la FCSB, unde a şi debutat cu Sepsi, în etapa din weekend.

Mihai Stoica,Laszlo Csaba si Diogo Salomao in meciul de fotbal dintre Sesi OSK Sfantu Gheorghe si FCSB, din cadrul Ligii 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Municipal din Sfantu Gheorghe, luni 22 iulie 2019.
Mihai Stoica,Laszlo Csaba si Diogo Salomao in meciul de fotbal dintre Sesi OSK Sfantu Gheorghe si FCSB, din cadrul Ligii 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Municipal din Sfantu Gheorghe, luni 22 iulie 2019.

”Salomao, probabil că o să plece chiar azi în Arabia Saudită, la echipa lui Isăilă. Isăilă îl cunoaşte pe jucător şi îl vrea acolo. Al Hazm, parcă, se numeşte”, declara Mircea Rednic într-o conferință de presă pe 2 februarie.

  • 15 goluri şi 17 pase decisive are Salomao la Dinamo în 61 meciuri disputate 
  • 850.000 euro e cota de piaţă a lui Salomao conform transfermarkt
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri