Fotbal intern

Florin Prunea, anunț pentru FANATIK: “Dusan Uhrin a semnat!”. Contractul antrenorului ceh la Dinamo. EXCLUSIV. Update: ce scrie site-ul oficial

13.08.2019 | 16:55
Florin Prunea anunt pentru FANATIK Dusan Uhrin a semnat Contractul antrenorului ceh la Dinamo EXCLUSIV Update ce scrie siteul oficial

UPDATE, 13 august, ora 16.55. Dinamo l-a prezentat pe Dusan Uhrin pe pagina de facebook oficială a clubului din Ştefan cel Mare.

UPDATE, 13 august, ora 15.42. Florin Prunea a anunţat în EXCLUSIVITATE pentru FANATIK finalul cu “happy end” al negocierilor cu Dusan Uhrin. “Dusan Uhrin a semnat cu Dinamo. Este un contract pe un an cu drept de prelungire pe încă unul. Opțiunea prelungirii este a clubului. Va merge la antrenament imediat”, a spus oficialul dinamovist.


UPDATE, 13 august, ora 13.16. Dusan Uhrin jr. a ajuns la Bucureşti. Aşteptat de reporterii televiziunilor din România pe Aeroportul Henri Coandă, tehnicianul ceh a refuzat să răspundă întrebărilor despre Dinamo. A spus doar că se bucură că se află din nou în România. Uhrin a plecat direct spre negoicierile finale cu şefii clubului din Ştefan cel Mare.

Dusan Uhrin jr. a ajuns la Bucureşti. Sursa foto: telekomsport.ro
Dusan Uhrin jr. a ajuns la Bucureşti. Sursa foto: telekomsport.ro

UPDATE, 13 august, ora 11.47. Florin Prunea a vorbit la TV Digisport marţi dimineaţă, oferind un update despre situaţia negocierilor cu Dusan Uhrin jr. : “O să avem o întâlnire astăzi. Nu a semnat, dar ne-am înțeles. În mare parte lucrurile sunt rezolvate. Nu este o soluție recentă. Meseria nu se poate uita atât de repede (n.r. referire la faptul că Uhrin nu a mai antrenat din 2018). Nu avem un campionat atât de valoros. Nu avem un Maradona sau un Messi. La noi lucrurile se câștigă cu foarte multă muncă și disciplină. Uhrin este un om care impune respect, vrea disciplină și să facă performanță. Am negociat cu mai mulți antrenori, dar soluția cea mai bună e Uhrin. Piața noastră internă nu oferă soluții în momentul de față. Uhrin mi-a zis că vrea să păstreze staff-ul lui Eugen. Sebastian Moga și Iulian Mihăescu rămân la echipă. În România e o mare problemă cu antrenorii în acest moment, de aceea ne-am orientat spre piaţa externă”


UPDATE, 12 august, ora 21.44. Dinamo a anunţat pe site-ul oficial despărţirea de Eugen Neagoe. “FC Dinamo Bucureşti şi antrenorul principal Eugen Neagoe au convenit în această seară încheierea raporturilor contractuale”, e debutul comunicatului pe care îl puteţi citi integral mai jos. Neagoe trebuie să se opereze, după cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, problemele acestuia la inimă fiind mai grave decât se credea iniţial. 

UPDATE, 12 august, ora 21.15. Florin Prunea a explicat situaţia băncii tehnice la Dinamo în acest moment: “Cu Dario Bonetti au căzut tratativele. În această seară nu se va mai întâmpla nimic, cu nicio variantă de antrenor. Dusan Uhrin e și el o variantă. Vom vedea mâine dimineaţă ce vom face”, a fost declaraţia oficialului “câinilor” în EXCLUSIVITATE pentru FANATIK. 

Dusan Uhrin jr. este varianta nou apărută pentru ocuparea postului de antrenor la Dinamo, după ce negocierile cu Dario Bonetti au căzut. Uhrin este liber de contract, ultimul club antrenat fiind în 2018, tocmai Mlada Boleslav, actuala adversară a FCSB din turul 3 preliminar al Europa League. În România a condus Poli Timișoara (în două rânduri) și CFR Cluj,


ŞTIREA INIŢIALĂ, 12 august, ora 14.50. 

Florin Prunea, anunț pentru FANATIK: „Discut cu Dario Bonetti! În două zile avem antrenor nou la Dinamo!”

Deși era preconizată în circa 10 zile revenirea lui Eugen Neagoe pe banca tehnică a lui Dinamo, șefii „câinilor” se reorientează. S-a luat deja legătura cu Dario Bonetti, cel care este așteptat la București, la negocieri, italianul fiind unul dintre cei pe care galeria îi agreează.

Ne vom mișca foarte repede și vom lua o decizie. Nu până la etapa următoare, ci azi-mâine. Deci în două zile, Dinamo va avea antrenor nou. Îl aștept pe Dario Bonetti, care este prima noastră variantă și sper să ajungem la un acord. Dacă nu va fi să fie, există și varianta Toni Conceicao, pe care o am în vedere”, a declarat pentru FANATIK președintele dinamovist Florin Prunea.

dario bonetti
Dario Bonetti se poate întoarce ca antrenor al lui Dinamo după o pauză de aproape 7 ani. Sursa: sportpictures.eu

Prunea confirmă despărțirea de Neagoe, dar e îngrijorat: „Operația lui Eugen e mai complicată decât a fost la George Țucudean”

Oficialul roș-albilor a vorbit și despre situația lui Eugen Neagoe, omul cu care el a pornit actualul proiect de la Dinamo. Eugen Neagoe a suferit un stop cardiac la meciul cu Craiova și este în recuperare. FANATIK a discutat cu Neagoe în urmă cu puțin timp și acesta a dezvăluit că a fost la un nou control și trebuie să se opereze din nou.

”Am fost în această dimineață (n.r. luni) la un nou control, pentru că sunt ceva probleme. De fapt, mi s-a spus că am aceeași problemă ca și George Țucudean și trebuie să mă operez și eu. O să fac intervenția cât mai repede. Așa că revenirea mea la fotbal se mai prelungește puțin” – Eugen Neagoe pentru FANATIK

Fotbalistii dinamovisti cu un baner de incurajare la adresa antrenorului lor Eugen Neagoe inaintea meciului de fotbal dintre CFR Cluj si Dinamo Bucuresti, desfasurat pe Stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj Napoca, sambata 27 iulie 2019. © FOTO:Flaviu Buboi / SPORT PICTURES

Cu Eugen Neagoe am ajuns la un acord pentru rezilierea contractului în urmă cu câteva zile. Am stabilit termenii despărțirii, dar încă nu s-au semnat actele. O să o facem curând. Pentru el este foarte important să aibă grijă de sănătatea sa. V-a zis că are aceleași probleme ca și George Țucudean, dar nu v-a spus că la el operația este mai complicată decât la George, pentru că Eugen a avut și acest stop cardiac recent”, a mai spus Florin Prunea.

  • 2 trofee a câștigat Dinamo cu Dario Bonetti pe bancă: Cupa și Supercupa în 2012
  • 2016 este anul de când italianul nu a mai antrenat, ultima echipă fiind ASA Tg. Mureș
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN