Fotbal intern

Florin Răducioiu nu mai crede în Dinamo. “Nu va prinde play-off-ul. Sunt mari probleme!”

12.12.2018 | 18:37
Florin Raducioiu nu mai crede in Dinamo Nu va prinde playofful Sunt mari probleme
ADVERTISEMENT

Florin Răducioiu, fostul jucător al lui Dinamo, nu mai crede în echipa pregătită de Mircea Rednic. Acesta a vorbit despre perioada proastă prin care trec “câinii” şi nu crede că “Puriul” o să reuşească să îi ducă pe dinamovişti în play-off-ul Ligii 1 Betano la finalul sezonului regulat şi a explica de ce.

Fostul atacant de la AC Milan nu este convins că revenirea lui Mircea Rednic pe banca tehnică a lui Dinamo a ajutat echipa şi a lăsat de înţeles că Ionuţ Negoiţă trebuia să continue cu Claudiu Niculescu, antrenor demis după o scurtă perioadă petrecută ca antrenor principal în “Ştefan cel Mare”.

ADVERTISEMENT

Florin Răducioiu nu mai crede că Dinamo poate ajunge în play-off

Nu cred că îl va prinde. Să fim siceri şi foarte realişti, nu îl va prinde. Sunt mari probleme de alcătuire a lotului. Am văzut că Mircea Rednic încearcă să facă echipa cum doreşte el, cum crede el… cu jucătorii cu calităţile care el crede că pot da un joc echipei Dinamo, prin jucătorii pe care îi aduce. E un pic de confuzie. Sunt mari probleme acolo, vedeţi şi dumneavoastră. Sunt foarte dezamăgit, bineînţeles.

Nu ştiu ce se va întâmpla, dar nu este locul lui Dinamo acolo şi sunt foarte dezamăgit, ca suporter al lui Dinamo. Acum nu vreau să intru în polemică, să spun că era mai bine să rămână Claudiu, sau că a fost o alegere bună că a venit Mircea, dar totul depinde de rezultate. Toţi suntem judecaţi, toţi suntem criticaţi după rezultate. Iată că rezultatele, în momentul de faţă, nu îi dau dreptate lui Mircea. Îmi pare foarte rău, a declarat Florin Răducioiu pentru Telekom Sport.

ADVERTISEMENT
Jucătorii lui Dinamo înaintea meciului cu Hermannstadt
Jucătorii lui Dinamo înaintea meciului cu Hermannstadt

După 19 etape jucate în Liga 1 Betano, sezonul 2018 – 2019, FC Dinamo Bucureşti a bifat 4 victorii, 7 remize şi 8 înfrângeri. Gruparea pregătită de Mircea Rednic a adunat 19 puncte şi se află pe locul 11.

  • 18-30 este golaverajul lui Dinamo în primele 19 runde din sezonul 2018 – 2019 din Liga 1 Betano