Fotbal intern

Florin Tănase, gol din spatele porţii! Video cu execuţia “decarului” de la FCSB

06.08.2018 | 20:28
Florin Tănase, gol din spatele porţii. Jucătorul se bucură după golul marcat din penalty în meciul de fotbal dintre FCSB şi NK Rudar Velenje

Florin Tănase, gol din spatele porţii! “Decarul” celor de la FCSB a marcat la antrenamentele echipei un gol inedit şi a urcat filmulţeul pe un site de socializare, acolo unde a primit numeroase aprecieri din partea fanilor săi.

“Tase”, aşa cum este alintat de colegi, s-a aşezat în spatele unei porţi, de care îl despărţea inclusiv un gard, şi a reuşit să trimită balonul direct în “aţe”, după ce a ridicat mingea peste obstacol .

Florin Tănase, gol din spatele porţii:

?

Gepostet von Tanase Florin am Montag, 6. August 2018

Tănase a marcat dintr-o super execuţie, însă nu este sngurul jucător din Liga 1 care are calităţi de acest gen. Şi jucătorul celor de la Universitatea Craiova, Răzvan Popa, a reuşit să marcheze un gol de senzație în cantonamentul din Austria. Tânărul jucător oltean a avut o execuție magistrală în timpul unui antrenament, asemănătoare cu cea reușită Constantin Budescu într-un stagiu de pregătire cu FCSB, înainte să fie transferat la Al Shabab, în Arabia.

L-a făcut uitat de Budescu

În trecut, la FCSB, cel responsabil cu astfel de reuşite era Constantin Budescu, care face acum furori în Arabia. După ce mijlocaşul vicecampioanei a fost achiziţionat de Marius Şumudică, alţi fotbalişti de la FCSB au început să aibă rezultate din faze dificile. Pe lângă Florin Tănase cu execuţia de generic de azi, şi Florinel Coman a marcat un gol spectaculos în derby de România, încheiat la egalitate, 3-3, iar “şeptarul” vicecampioanei României l-a răpus pe Jaime Penedo cu o minge trimisă direct din corner.

Becali vrea să-l motiveze

Gigi Becali aduce jucători doar pentru Florin Tănase şi Florinel Coman. Şi explică şi de ce, vrea să-i motiveze pe cei doi fotbalişti ai săi: “Eu nu aduc atacanţi ca să joace, ei mă costă 6-700.000 de euro, care mie îmi produc bani, milioane! Când aduc atacanţi, Coman şi Tănase le sfârâie picioarele, apoi se culcă la 10, nu se mai culcă la 3. Îmi dau seama după ce văd în teren. De ce nu zic de Man?

Un atacant străin şi un fundaş central tot străin aduc. Aduc doi ca Tănase şi Coman să se culce la 10, nu la 3. Eu, ca să-i pun la punct pe Coman şi Tănase, asta e metoda mea. Îi educ pe ei, ca să fie cuminţi. Tănase va juca, dar trebuie să ştie că are un atacant în spate. Eu iau mai mult pentru concurenţă. Şi Coman şi Tănase sunt atacanţi şi pot juca! Hagi nu e deţinătorul adevărului absolut, dar dacă spune ceva, eu am ochii şi urechile ca pâlnia. Când spune Hagi, lărgesc urechile. Pe Nemec l-aş vrea şi mâine, e favoritul meu”, declara Gigi Becali în urmă cu puţin timp.

Florin Tănase, gol din spatele porţii. Bucurie stelistă cu Eddy Harlem Gnohere, Romario Benzar, Florinel Coman şi Florin Tănase în meciul de fotbal dintre FCSB şi FC Dinamo Bucureşti, din etapa a II-a a Ligii 1, disputat pe Arena Naţională
Florin Tănase, gol din spatele porţii. Bucurie stelistă cu Eddy Harlem Gnohere, Romario Benzar, Florinel Coman şi Florin Tănase

1.800.000 de euro este cota de piaţă a lui Florin Tănase