Fotbal intern

Florin Tănase, părăsit de Medeea după o relație de 4 ani. Galerie foto

28.05.2018 | 10:29
Medeea și Florin Tănase au fost împreună 4 ani

Florin Tănase primește lovitură după lovitură. După ce a ratat titlul cu FCSB, Florin Tănase a fost părăsit și de iubita sa, Medeea, cu care era împreună de mai bine de 4 ani.

Căpitanul FCSB are probleme și în viața personal. Florin Tănase a plecat singur în vacanță după ce a fost părăsit de iubita sa, Medeea Turcescu, nepoata deputatului și fostului jurnalist, Robert Turcescu. În vârstă de 22 de ani, Medeea este cunoscută în lumea modei, unde a participat în ultimii ani la mai multe concursuri de miss, a lucrat cu celebrul designer Cătălin Botezatu și nu ratează nicio ocazie să urce pe podium. Mai mult, Medeea a absolvit de curând și un curs de make up.

Medeea și Florin Tănase au fost împreună patru ani

Florin Tănase și Medeea s-au cunoscut în Pitești, au avut o relație și în adolescență, dar au decis în urmă cu patru ani să formeze un cuplu în adevăratul sens al cuvântului. Primii ani de relație au mers foarte bine pentru cei doi, dar odată cu transferul la FCSB au apărut și problemele între cei doi. Potrivit gsp.ro, Medeea a decis să pună stop relației în luna martie a acestui an, din cauza numeroaselor certuri dintre cei doi. Buchetele de flori și cadourile au convins-o pe tânără să-i mai dea o șansă căpitanului de 23 de ani al celor de la FCSB. Relația nu a mai mers însă ca înainte, iar după două luni cei doi au decis că e cel mai bine să își vadă fiecare de drum.