Fotbal intern

Florin Tănase şi Florinel Coman, avertizaţi de Thomas Neubert. “Dacă nu fac asta, nu ajung la echipe de top!”

26.12.2018 | 12:16
Florin Tanase si Florinel Coman avertizati de Thomas Neubert Daca nu fac asta nu ajung la echipe de top

Thomas Neubert nu a uitat de FCSB, echipă la care a lucrat alături de Laurenţiu Reghecampf, şi a ţinut să îi avertizeze pe Florin Tănase şi Florinel Coman, cei doi fotbalişti de la vicecampioana României pe care Gigi Becali speră să încaseze zeci de milioane de euro. Preparatorul fizic neamţ susţine că jucătorii tineri de la gruparea “roş-albastră” trebuie să respecte nişte reguli clare pentru a atrage atenţia echipelor mari din Europa.

După ce i-a atenţionat pe Florin Tănase şi Florinel Coman, Thomas Neubert, a declarat că jucătorii de la FCSB nu sunt la nivelul fizic optim şi de aceea au întâmpinat probleme în sezonul 2018 – 2019 şi susţine că aceştia nu au reacţie atunci când pierd balonul şi se complac situaţiei.

Thomas Neubert îi avertizează pe Florinel Coman şi Florin Tănase

”Baza trebuie să fie pregătirea fizică, care să fie un fantastică. Aceasta este prima condiție pe care trebuie să o îndeplinească un fotbalist de top. Apoi, trebuie să știi să nu te complaci, să nu te enervezi când pierzi mingea și să începi să înjuri. Nu contează unde pierzi mingea, contează ce faci imediat după. Poți pierde mingea și de 20 de ori, dar vreau să văd că ai reacție”, a mai spus actualul preparator fizic al lui CSKA Sofia.

Meme Stoica şi Thomas Neubert la un antrenament al FCSB-ului
Meme Stoica şi Thomas Neubert la un antrenament al FCSB-ului

Jucătorii de la Atletico Madrid sunt un exemplu pentru Neubert

Preparatorul fizic al celor de la CSKA Sofia le-a dat “roş-albaştrilor” şi un exemplu clar şi s-a legat de performanţa făcută de Atletico Madrid în mandatul lui Diego Simeone. ”V-ați întrebat de ce Atletico Madrid a reușit să joace la cel mai înalt nivel cu Diego Simeone pe bancă? Echipa n-avea calitatea nici a Realului, nici a Barcelonei, dar jucătorii sunt mereu grupați, compacți și sunt agresivi. V-ați întrebat de ce joacă Griezmann în față și dă și randament? Pentru că aleargă stânga-dreapta, presează mereu și ajută echipa”, a mai spus Neubert.