Fotbal intern

Florinel Coman a pornit scandalul dintre Gigi Becali şi Gică Hagi. “A depăşit măsura! Aşa se distruge un jucător!”

26.11.2018 | 09:41
Florinel Coman a pornit scandalul dintre Gigi Becali si Gica Hagi A depasit masura Asa se distruge un jucator

Florinel Coman nu a reuşit să îl încânte pe Gigi Becali în meciul disputat de FCSB pe terenul celor de la Iaşi, scor 2-1, în etapa a 16-a din Liga 1 Betano, iar “Mbappe de România” a pornit scandalul dintre latifundiarul din Pipera şi Gică Hagi, antrenorul care l-a descoperit şi l-a făcut cunoscut în fotbalul mare.

Gigi Becali l-a criticat pe Florinel Coman la finalul partidei din Copou şi a anunţat că mijlocaşul ofensiv nu va mai primi foarte multe şanse la vicecampioana României, iar declaraţia făcută de afaceristul din Pipera l-a stârnit pe Gică Hagi. “Regele” a avut o reacţie nervoasă la adresa lui Gigi Becali.

Scandalul dintre Gigi Becali şi Gică Hagi a fost pornit de Florinel Coman

“Eu vreau să îi spun două lucruri lui Gigi Becali. Cine suntc ei mai buni jucători ai lui Steaua care au cele mai multe goluri? Tănase şi Coman. Eu am crezut că el îşi vede de echipa lui, dar în seara asta a depăşit măsura. Coman şi Tase sunt cei mai buni jucători la Steaua în momentul de faţă sub 24 de ani. Teixeira câte goluri a dat? Cum să critici unul ca şi Coman care e golgheterul loturilor naţionale ever? Aşa se distrug jucătorii cu opinii şi păreri care le-a făcut dânsul în seara asta. Eu nu sunt acolo, nu răspund eu de Coman. Cei mai buni jucători de la Steaua în turul campionatului şi tu ieşi şi îi denigrezi la televizor.

Vă daţi seama cum se simte acel copil (n.r. Florinel Coman). E un copil. Eu am zis la conferiná de presă că trebuie să îi susţinem pe aceşti copii, dar acesta nu e un sprijin. Cum să vorbeşti în halul ăsta de un jucător de 19 ani, să îl vinzi public, apoi să îl pui să joace. Cum vrei să joace? Ai plătit bani pentru el pentru că e campiontul României. A câştigat şi a făcut diferenţa cum o face şi la Steaua dar nu ştii să îl apreciezi, nu ştiu de ce, dar gândeşte-te bine ce faci. Dacă nu, o să critici în continuare la televizor. E păcat pentru că e un produs valoros. Nu s-a păcălit, nu cred eu că s-a păcălit. A luat un jucător foarte bun. El nu prea are pe acolo campioni la 19 ani”, a spus Gică Hagi la o emisiune de sport.

Florinel Coman, supărat după Rapid Viena – FCSB