Fotbal intern

Florinel Coman, afectat de criticile lui Gigi Becali. “Și acum îmi este greu!” Avertismentul lui Gică Hagi

31.03.2019 | 10:49
Florinel Coman afectat de criticile lui Gigi Becali Si acum imi este greu Avertismentul lui Gica Hagi

Florinel Coman este unul dintre cei mai criticați jucători din lotul FCSB-ului, iar mijlocașul ofensiv transferat de Gigi Becali de la FC Viitorul Constanța a recunoscut că este afectat de criticile venite din partea latifundiarului din Pipera.

Florinel Coman, afectat de criticile lui Gigi Becali

“La început îmi era foarte greu. Mi-a trebuit un an de acomodare. Am plecat de la Viitorul și am ajuns într-un alt joc, unde se cere altceva. Nu te mai așteaptă nimeni. La Steaua, dacă nu te antrenezi bine, nu joci.

Sau dacă intri într-un meci și nu dai cât se cere, următorul meci ești în tribună ori rezervă. Deci este greu. Dar acum nu mai simt nicio presiune. Și acum îmi este greu, sincer. Însă nu mai bag în seamă răutățile”, a spus Florinel Coman, conform gsp.ro.

Florinel Coman și Gigi Becali într-o conferință susținută la palat

Avertismentul lui Gică Hagi și lupta pentru titlu

“Acum nu mai vorbim (n.r. cu Gică Hagi), am vorbit la început, când am venit la Steaua. Am vorbit pentru că vedea că îmi este greu. Acum mai vorbim doar când jucăm împotriva Viitorului. Când am venit la FCSB mi-a spus că voi fi singur, că va fi presiune din partea patronului și că trebuie să mă adaptez cât mai repede, altfel nu voi rezista”, a mai spus “Mbappe de România”.

Acesata a vorbit și despre lupta la titlu. “Ne trebuia o victorie cu Astra, aveam nevoie de această victorie. Depindem numai de noi. Trebuie să batem mereu pentru că CFR-ul sigur se va încurca. Totuși, să fim mai atenți la noi, pentru că și în sezonul regulat am făcut pași și am pierdut puncte importante cu echipe din subsolul clasamentului”, a încheiat Florinel Coman.