Fotbal international

Florinel Coman l-a supărat pe Gigi Becali: “Atunci mi-am dat seama că e mort”

24.08.2018 | 13:28
Florinel Coman la suparat pe Gigi Becali Atunci miam dat seama ca e mort
ADVERTISEMENT

Florinel Coman l-a supărat pe Gigi Becali după Rapid Viena – FCSB 3-1, în prima manşă a play-off-ului Europa League, iar după ce l-a criticat la scurt timp după fluierul final, patronul “roş-albaştrilor” a continuat să-l atace pe jucător.

Becali are aşteptări mai mari de la Florinel Coman şi spune că mijlocaşul trebuie să joace mult mai bine acum, la un an de când a fost cumpărat de la Viitorul Constanţa, pentru suma de 3.000.000 de euro: “Se demarcă bine, dar dacă nu ai forţă să o bagi în poartă… Asta e o echipă pe care eu o văd…

ADVERTISEMENT

Florinel Coman l-a supărat pe Gigi Becali

Nu e de Divizia A, noi le vom mcarca 3-4 goluri. În dreapta era pâine de mâncat, dar nu a putut, atunci mi-am dat seama că e mort. Dacă mai aveam şi noi puţină baftă… E posibil că au telefoanele astea mobile prea peformante, îţi iau mintea, îţi innebunesc creierii, dacă stai toată ziua cu ochii în el te deconectază de la servici Aşa zic specialiştii, oamenii care au studiat, nu eu. Nu am ce să îi reproşez lui Dică. Ce vină să aibă el că Florinel Coman ratează singur cu portarul, nu poate să dea o pasă, pierde mingile. I-am simţit prea slabi şi de-aia au dat gol repede, jucătorii s-au deconectat de la joc şi echipa nu a mai fost motivată. Asta e explicaţia mea, poate unii spun că-s nebun, că ne-au dat trei, dar aşa este. Eu văd în teren că el nu poate să învingă şi nici să dribleze pe nimeni. Păi, stai, tu ai un an de când te-am luat de la Hagi. La antrenamente e bine, zice Dică”, a spus Gigi Becali la PROX.

Florinel Coman l-a supărat pe Gigi Becali. Jucătorul celor de la FCSB se bucură după un gol marcat în meciul de fotbal cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, contând pentru Liga 1 Betano, desfăşurat pe Arena Naţională din Bucureşti, duminica 19 august 2018.
Florinel Coman l-a supărat pe Gigi Becali. Jucătorul celor de la FCSB se bucură după un gol marcat în meciul de fotbal cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

Nu doar Coman l-a deranjat pe Gigi Becali, ci şi Dennis Man şi Olimpiu Moruţan: “Moruţan nu o să mai joace pentru că e emotiv, Coman la fel. O să fie altceva. Man şi Coman nu prea au mişcat. Moruţan e prea crud pentru nivelul ăsta, pe Man l-am lăudat prea mult, l-am ridicat în slăvi. Cuplul de fundaşi centrali ăsta e. Altul nu mai avem. Ce să facem? să îl schimbăm? Dacă Man şi Coman erau jucători adevăraţi, dacă erau în formă, atunci marcam 5 goluri azi.

ADVERTISEMENT

Nistor juca în locul lui Moruţan dacă îl luam. Era măcel dacă îl aveam pe Nistor în echipă. Ovidiu Popescu cred că a atins mingea de 5 ori în prima repriză. El fuge de joc, îi e frică. S-a aşezat în teren în aşa fel încât să nu primească balonul. El fuge de joc. Aveam mare încredere în Ovidiu Popescu, dar nu l-am văzut 30 de minute. Trebuia să se ducă Pintilii să facă pressing la portar, iar el fugea de joc. Coman pasează aiurea, scapă singur şi nu face nimic. Aici nu e vorba numai de experienţă, ci de muncă. Coman trebuie să muncească pentru că nu poate să joace din talent toată viaţa”, a spus Gigi Becali la finalul meciului Rapid Viena – FCSB 3-1.