Fotbal intern

Florinel Coman laudă antrenorul FCSB-ului după calificarea dramatică cu Mlada: “Andronache ne dă mare încredere “

15.08.2019 | 22:21
Florinel Coman lauda antrenorul FCSBului dupa calificarea dramatica cu Mlada Andronache ne da mare incredere

FCSB a reușit o calificare dramatică în play-off-ul Europa League. După 180 de minute fără gol marcat, Ionuț Panțîru a reușit golul victoriei în minutul 91 al meciului din Cehia. La sfârșitul partidei, unul dintre cei mai buni oameni de pe teren, Florinel Coman, cel care a avut un șut în bară în repriza secundă, a recunoscut că jucătorii au avut emoții, dar calificarea este meritată.

Florinel Coman are doar cuvinte de laudă pentru Vergil Andronache

Florinel Coman a comentat meciul câștigat de FCSB cu Mlada Boleslav. Roș-albaștrii au reușit calificarea datorită golului marcat de Ionuț Panțîru în prelungirile meciului din Cehia. Coman se declară mulțumit de prestația de joi seară, iar pentru antrenorul Vergil Andronache are doar cuvinte de laudă.

Am avut emoții azi, au avut multe cornere, dar e bine că am reușit să trecem peste. Suntem mulțumiți, am învins un adversar foarte puternic. L-am felicitat pe Panțîru pentru gol, i-am transmis să reușească cât mai multe. Andronache antrenează foarte bine, ne dă mare încredere la antrenamente. Eu cred că e un antrenor foarte bun, se implică mult. O să facem o analiză a adversarului, am văzut că au câștigat la diferență mare de scor, dar vom vedea“, a declarat Coman.

După victoria din meciul cu Mlada Boleslav, pentru FCSB urmează play-off-ul Europa League, acolo unde întâlnește Vitoria Guimaraes. Portughezii au arătat o adevărată demonstrație de forță în turul trei preliminar, unde a eliminat Ventspils cu 9-0 la general.