Fotbal international

“Foarfeca” lui Ronaldo din meciul Juventus – Real Madrid 0-3 a primit titlul de cel mai frumos gol al sezonului. Video

28.08.2018 | 17:33
Ronaldo, golul anului în competiţiile europene

Cristiano Ronaldo a primit titlul pentru cel mai frumos gol marcat în competiţiile europene în sezonul trecut după ce a înscris din “foarfecă” în partida Juventus – Real Madrid 0-3, în manşa tur din sferturile de finală ale Ligii Campionilor în stagiunea precedentă. Portughezul a strălucit în partida disputată pe terenul campioanei din Serie A şi a ieşit în evidenţă în minutul 64 când l-a executat pe Gigi Buffon cu un procedeu superb.

Reuşita lui  Cristiano Ronaldo a strâns aproape 200.000 de voturi, din totalul celor 346.915 care şi-au exprimat părerea pe site-ul celor de la UEFA:

1. Cristiano Ronaldo (Juventus – Real Madrid 0-3, turul sferturilor de finală din Champions League) – 197.496 de voturi;
2. Dimitri Payet (Marseille – Leipzig 5-2, returul sferturilor de finală din Europa League) – 35.558 de voturi;
3. Eva Navarro (Germania – Spania 0-2, finala Campionatului European U17 la fotbal feminin) – 23.315 voturi.

Cristiano Ronaldo a fost aplaudat de fanii lui Juventus pentru golul sezonului

Fanii campioanei din Serie A s-au ridicat în picioare şi au aplaudat execuţia superbă a lui Cristiano Ronaldo, iar acest moment se pare că a fost decisiv în alegerea următoarei destinaţii pentru portughez. Lusitanul a fost impresionat de gestul fanilor de la Juventus, iar în această vară a semnat cu echipa din Serie A după ce s-a despărţit de Real Madrid.

“E unul dintre cele mai frumoase momente. Să vezi un stadion ca acela al lui Juve, cu atâția jucători de valoare, să te și aplaude e ceva măreț. Mă bucură. Ca și copil, mereu mi-a plăcut să văd Juventus și mi-a lăsat aminturu plăcute în inima mea. Le mulțumesc tuturor italienilor care m-au aplaudat. Nu m-am mai simțit așa în cariera mea”, spunea Ronaldo la acea vreme.

Starul portughez a evoluat în două partide oficiale pentru Juventus contra lui Chievo şi Lazio, ambele dispute în Serie A, dar nu a izbutit să înscrie. Noua vedetă a echipei a ratat o ocazie uriaşă împotriva celor de la Lazio, în timp ce în duelul contra lui Chievo l-a accidentat grav pe portarul advers care a avut în cele din urmă nevoie de schimbare după ce a suferit o fractură de piramidă nazală în urma ciocnirii cu Ronaldo.

Cristiano Ronaldo le-a mulţumit tuturor celor care l-au votat

Vedeta lui Juventus a reacţionat rapid pe Twitter după ce a primit titlul pentru cel mai frumos gol al sezonului în competiţiile europene şi le-a transmis un mesaj tuturor fanilor:”Mulțumesc tuturor celor care m-au votat. Nu o să uit niciodată acest moment, mai ales reacția fanilor de pe stadion, a scris Cristiano Ronaldo pe Twitter.

Ronaldo le-a muţumit fanilor pe Twitter
Ronaldo le-a mulţumit fanilor după ce golul lui a fost votat cel mai frumos

Cristiano l-a transferat la Juventus şi pe fiul său de doar 8 ani, iar puştiul lusitan a efectuat primele antrenamente cu echipa de juniori Under-9 a clubului italian. Juniorul este coleg la echipa de juniori cu fiul lui Andrea Barzagli, cel care este născut şi el în 2010, la fel ca şi Cristiano Jr.

“Este foarte competitiv, cum eram și eu la vârsta lui. Nu îi place să piardă, va fi la fel ca mine 100%. Îmi place să-i arăt câteva lucruri, dar va deveni ceea ce va dori”, a declarat deţinătorul Balonului de Aur într-un interviu despre fiul său.

https://youtu.be/Nt8198a0acA