News

Forma buzelor poate trăda caracterul unei persoane, potrivit cercetătorilor: cele şase tipuri şi ce înseamnă fiecare

Buzele pot fi unul din lucrurile care trădează trăsăturile de caracter ale oamenilor. Pufoase, subţiri sau de dimensiuni normale, acestea pot dezvălui diferite particularităţi psihologice....
21.04.2017 | 15:06

Buzele pot fi unul din lucrurile care trădează trăsăturile de caracter ale oamenilor. Pufoase, subţiri sau de dimensiuni normale, acestea pot dezvălui diferite particularităţi psihologice.
Oamenii de ştiinţă au descoperit că buzele pot fi una dintre cele mai importante caracteristici atunci când se încearcă determinarea caracterului unei persoane. În aces mod oamenii îşi exprimă gândurile, dezvăluid o parte din personalitatea lor şi anumite particularităţi psihologice. Cei de la BrightSide.com au analizat acest studiu, pentru a verifica cât de mult reflectă forma buzelor trăsăturile de personalitate ale unui individ.
1. Buze pufoase

Persoanele cu acest tip de buze au un instinct matern înnăscut şi o puternică dorinţă de a-i proteja pe cei din jur. În orice situaţie stresantă, te gândeşti în primul rând la persoanele dragi şi abia apoi la tine. Acest timp de oameni sunt, în general, cei mai buni părinţi.

2. Buza superioară este mai mare decât cea inferioară

Acest tip de buze este specific persoanelor emoţionale, carismatice, care iubesc viaţa şi atrag întotdeauna atenţia asupra lor. Au o părere bună despre ei şi au capacitatea de a atrage oamenii de partea lor. Pur şi simplu iubesc să fie în centrul atenţiei. Oriunde s-ar afla, găsesc modalitatea de a atrage atenţia asupra lor.

3. Buza inferioară este mai mare decât cea superioară

Persoanele cu buza inferioară mai mare decât cea superioară ştiu cu adevărat ce înseamnă să te distrezi. Simt în mod vital nevoia unui stil de viaţă energic, vor să-şi facă noi cunoştinţe, să viziteze locuri noi şi să aibă cât mai multe experienţe. Sunt curioşi, sociabili şi deschişi la tot ce este nou. Sunt genul de persoane care pot conduce oamenii din jur pe calea noilor aventuri.

4. Buze de diminesiuni normale
Persoanele cu buzele cu aspect obişnuit au de cele mai multe ori o abordare echilibrată, dau dovadă de bun-simţ şi pot rezolva orice fel de sarcină care le este dată. Punctul lor forte este capacitatea de a-i asculta pe alţii. Ei acceptă uşor critica şi tratează opiniile altora cu respect. Este aproape imposibil să-i enervezi. Le place să râdă şi să glumească, iar paharul este întotdeauna pe jumătate plin pentru ei.

5. Persoane cu buze subţiri

Persoanele cu buze subţiri sunt, de regulă, destul de singuratice. Este modul în care se simt bine. Au încredere în forţele proprii şi pot face faţă oricărei probleme. Daca ai buze subţiri, atunci eşti, probabil, genul de persoană care nu are nevoie de companie când merge să viziteze un muzeu sau chiar şi atunci când merge în vacanţă pe o insulă îndepărtată. Dar, în ciuda acestui lucru, găsiţi cu uşurinţă un limbaj comun cu oamenii din jur, îi preţuiţi şi îi acceptaţi aşa cum sunt.

6. Buza de sus cu un „V“ ascuţit

Acest tip de persoană este 100% creativă. De multe ori sunt artişti talentaţi sau muzicieni. Ei menţin contactul cu toată lumea şi sunt întotdeauna conştienţi de ceea ce se întâmplă în jurul lor. Sunt sociabili şi depun eforturi pentru auto-exprimare în orice formă, obţinând aproape întotdeauna rezultate bune în activitatea lor.