Sport

Video. S-a lansat oficial imnul pentru sezonul de Formula 1!

Americanul Brian Taylor a compus tema muzicală a Campionatului Mondial de Formula 1, competiţie care va începe în acest weekend în Australia, la Melborune.
20.03.2018 | 15:27
Video Sa lansat oficial imnul pentru sezonul de Formula 1

În vârstă de 39 de ani, Tyler, compozitor, aranjor, producător şi dirijor, este unul dintre cei mai apreciaţi muzicieni de la Hollywood. Tyler, cunoscut pentru muzica din filme ca Iron Man 3, Now You See Me, Avengers, Age of Ultron, a recompus tema Universal Pictures la împlinirea a o sută de ani de la înfiinţarea casei producătoare de filme.

”A fost o onoare să fiu ales să compun tema pentru Formula 1. Un vis de-o viaţă a devenit realitate, ţinând cont că sunt un uriaş fan al Formulei 1”, a spus Tyler. Melodia este interpretată de London Philharmonic Orchestra, dirijată chiar de Brian Tyler.

Noii patroni ai Formulei 1 încearcă schimbarea imaginii

Noii patroni au F1, Liberty Media, continuă procesul de schimbare a imaginii celui mai popular sport autombilistic, lansând pe piaţă temă muzicală a seriei. ”Muzica este o componentă cheie a emoţiei sportului şi suntem angajaţi cu cele mai bune talente internaţionale pentru a dezvolta noua semnătură sonoră a F1”, au precizat reprezentanţii acestora.