Video. S-a lansat oficial imnul pentru sezonul de Formula 1!

Vicentiu Dinescu   
in Masini
20/03/2018, 15:27
Video. S-a lansat oficial imnul pentru sezonul de Formula 1!

În vârstă de 39 de ani, Tyler, compozitor, aranjor, producător şi dirijor, este unul dintre cei mai apreciaţi muzicieni de la Hollywood. Tyler, cunoscut pentru muzica din filme ca Iron Man 3, Now You See Me, Avengers, Age of Ultron, a recompus tema Universal Pictures la împlinirea a o sută de ani de la înfiinţarea casei producătoare de filme.

”A fost o onoare să fiu ales să compun tema pentru Formula 1. Un vis de-o viaţă a devenit realitate, ţinând cont că sunt un uriaş fan al Formulei 1”, a spus Tyler. Melodia este interpretată de London Philharmonic Orchestra, dirijată chiar de Brian Tyler.

Noii patroni ai Formulei 1 încearcă schimbarea imaginii

Noii patroni au F1, Liberty Media, continuă procesul de schimbare a imaginii celui mai popular sport autombilistic, lansând pe piaţă temă muzicală a seriei. ”Muzica este o componentă cheie a emoţiei sportului şi suntem angajaţi cu cele mai bune talente internaţionale pentru a dezvolta noua semnătură sonoră a F1”, au precizat reprezentanţii acestora.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×