Fotbal intern

Fostul administrator judiciar al Rapidului, trimis în judecată pentru fals şi înşelăciune

Cristina Andronache, fostul administrator judiciar al FC Rapid, între 2012-2014, a fost trimis în judecată pentru infracţiuni de fals, uz de fals şi înşelăciune, alături de un om de afaceri...
04.07.2016 | 20:25
Fostul administrator judiciar al Rapidului trimis in judecata pentru fals si inselaciune
ADVERTISEMENT

Cristina Andronache, fostul administrator judiciar al FC Rapid, între 2012-2014, a fost trimis în judecată pentru infracţiuni de fals, uz de fals şi înşelăciune, alături de un om de afaceri din Cipru, dar şi de o avocată din Prahova, anunţă Parchetul Curţii de Apel Bucureşti.

Aceasta va fi judecată de Curtea de Apel Bucureşti, alături de Thoma Emilios, fost preşedinte al Consiliului de Administraţie al SC ONT Carpaţi SA şi Georgiana Nicoleta Biţă, avocată în Baroul Prahova, pentru presupuse infracţiuni de fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals şi înşelăciune.

ADVERTISEMENT

Se pare că Cristina Andronache i-ar fi ajutat pe ceilalţi doi inculpaţi să falsifice prin “plăsmuire integrală şi antedatare”, un contract de consultanţă şi asistenţă juridică, spun procurorii.

“Inculpaţii THOMA EMILIOS şi BIŢĂ NICOLETA – GEORGIANA, la o dată ulterioară pronunţării, rămînerii definitive şi legalizării sentinţei civile nr. 9295/12.06.2009 a Tribunalului Bucureşti – Secţia a VI-a Comercială, în dosarul nr. 14293/3/2008, în cursul desfăşurării procedurii de punere în executare a acestei hotărîri, respectiv în perioada 12-03.2010 – 29.03-2010, au folosit, prin intermediul inculpatei ANDRONACHE CRISTINA, un contract de consultanţă şi asistenţă juridică falsificat prin plăsmuire integrală şi antedatat – 09-11-2006, astfel încît să pară încheiat în perioada în care inculpatul THOMA EMILIOS deţinea calitatea de preşedinte al Consiliului de Administraţie al S.C. “ONT CARPAŢI” S.A., calitate în care avea posibilitatea de a încheia şi semna personal un astfel de contract”.

ADVERTISEMENT

Anchetatorii susţin că femeia a depus contractul de consultanţă, deşi era falsificat, pentru a justifica suma de peste 340.000 de euro, sumă ce intrase în contul avocatei din Prahova.

Cunoscînd caracterul fals al contractului de consultanţă şi asistenţă juridică antedatat 09.11.2006, pretins încheiat între S.C. „ONT CARPAŢI” S.A., reprezentată legal de preşedinte – inculpatul THOMA EMILIOS şi Cabinetul de Avocat „GEORGIANA NICOLETA BIŢĂ”, inculpata ANDRONACHE CRISTINA l-a depus în dosarul de executare nr. 449/2009 al B.E.J. „B.C.” pentru a justifica plata sumei de 1.428.505,20 lei, echivalentul a 348.000 euro, în contul Cabinetului de Avocat „GEORGIANA NICOLETA BIŢĂ“, se mai arată în comunicatul Parchetului.

ADVERTISEMENT

Procurorii notează că prin aceste fapte, compania “ONT CARPAŢI” a fost prejudiciată, ea având calitatea de creditor.

Fiica lui Ilie Năstase s-a angajat în România! Cu ce se ocupă la...
Fiica lui Ilie Năstase s-a angajat în România! Cu ce se ocupă la 20 de ani frumoasa Alessia
Alimentele pe care ar trebui să le eviți cu orice preț și care...
Alimentele pe care ar trebui să le eviți cu orice preț și care îți „otrăvesc în mod activ” organismul, conform unui medic cardiolog VIDEO
Băiatul lui Gigi Becali s-a căsătorit în mare secret! Povestea de viață îngrozitoare...
Băiatul lui Gigi Becali s-a căsătorit în mare secret! Povestea de viață îngrozitoare a tânărului înfiat de patronal FCSB!
Rezultate admitere liceu 2024. Repartizarea computerizată, publicată azi
Rezultate admitere liceu 2024. Repartizarea computerizată, publicată azi
O campioană mondială şi europeană la gimnastică, noua cucerire a lui Denis Alibec....
O campioană mondială şi europeană la gimnastică, noua cucerire a lui Denis Alibec. Imagini de senzaţie de pe plaja din Santorini
Bianca Drăgușanu, atac fără precedent împotriva lui Victor Slav, la 10 ani de...
Bianca Drăgușanu, atac fără precedent împotriva lui Victor Slav, la 10 ani de la divorț: „E mai mult influencer decât tată. Și am făcut un ditamai copilul care..."
REGULI noi pentru TOȚI cei care stau la BLOC. Se SCHIMBĂ din 25 iulie
REGULI noi pentru TOȚI cei care stau la BLOC. Se SCHIMBĂ din 25 iulie
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile...
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile fotbalistului
Rețete rapide și ieftine. Două preparate pe bază de orez care sunt gata...
Rețete rapide și ieftine. Două preparate pe bază de orez care sunt gata în 20 de minute
Simona Halep, ANUNŢUL momentului. A ales o publicaţie străină
Simona Halep, ANUNŢUL momentului. A ales o publicaţie străină
Șef de companie de stat din Romania: 76.000 de lei pe lună. Cosmin...
Șef de companie de stat din Romania: 76.000 de lei pe lună. Cosmin Ghiță a fost numit director general pe 12 februarie 2023
Mara Bănică și Robert Turcescu, deranjați de profesorul de la Universitatea din București...
Mara Bănică și Robert Turcescu, deranjați de profesorul de la Universitatea din București care s-a îmbrăcat ca o femeie în fața studenților. „Cum să te prezinți în halul ăsta?”