News

Fostul partener al Luminiţei Anghel i-a luat iubita lui Cătălin Scărlătescu!

Omul de afaceri Bogdan Fraedrich- cunoscut drept "Sanchi"- si fosta iubita a lui Catalin Scarlatescu traiesc o frumoasa poveste de dragoste, sau cel putin asta reiese din imaginile surprinse de...
05.08.2015 | 16:02

Omul de afaceri Bogdan Fraedrich- cunoscut drept “Sanchi”- si fosta iubita a lui Catalin Scarlatescu traiesc o frumoasa poveste de dragoste, sau cel putin asta reiese din imaginile surprinse de CANCAN.ro, intr-una din zilele trecute, la mare.

“Sanchi” a fost, vreme de cinci ani, iubitul Luminitei Anghel. Dupa despartirea de cantareata, omul de afaceri nu s-a mai implicat in nici o relatie de durata si a preferat o viata lipsita de obligatii.

VEZI VIDEO AICI

DIVORŢ CU SCANDAL! VEDETA S-A SĂTURAT! CÎNTĂREAŢA ŞI-A PĂRĂSIT SOŢUL: “M-AI ÎNŞELAT!”

Pana de curand, cand, se pare, barbatul s-a indragostit nebuneste de Carmen Istrate, nimeni alta decat fosta iubita a lui Catalin Scarlatescu.

Sanchi 3

Gesturi tantre in plina zi

Proprietar al unui club din nordul Bucurestiului, “Sanchi” si Carmen s-au relaxat la plaja, intr-una din zilele trecute. Cei doi nu au fost singuri, ci impreuna cu o amica.

ATENŢIE ROM NI! Avertisment de ultimă oră din partea autorităţilor! ÎNŞELĂCIUNEA ASTA face prăpăd pe internet!  NU DESCHIDEŢI MAILUL care VĂ FURĂ banii din conturi!

Chiar si asa, “Sanchi” nu a ezitat sa fie tandru cu iubita lui. I-a facut masaj, a strans-o in brate, ba mai mult, la un moment dat, i-a pus fetei mana pe fund, fara sa tina cont ca se aflau intr-un loc public.

Sursă: www.cancan.ro