Fotbal international

Fotbalist de 9 ani, ruptură de tibie și peroneu. Părinții i-au strigat că simulează: “Trișorule!” Video

03.10.2018 | 14:35
Fotbalist de 9 ani, ruptură de tibie și peroneu. A fost dus la spital de mama unui rival

Cei care au asistat în acest weekend la partida dintre echipele de juniori CD Vera și Club Natacion Almeria au asistat la scene șocante, după ce un puști de numai 9 ani a suferit o ruptură de tibie și peroneu în urma unei intrări dure. Copilul s-a prăbușit pe gazon și a fost scos pe brațe de pe teren, în huiduielile părinților care susțineau echipa vizitatoare, Almeria. Nici măcar clubul său nu a făcut nimic pentru a-l ajuta, copilul fiind transportat în cele din urmă la spital cu ajutorul mamei unui adversar.

15 minute trecuseră din partida CD Vera și Club Natacion Almeria, când un jucător de-al oaspeților a avut o intrare criminală la un adversar, sunetul de os rupt putându-se auzi chiar și pe înregistrarea video. Copilul s-a prăbușit pe gazon și a început să urle de durere. Ceea ce a urmat te lasă fără cuvinte! Alejandro Soler Zamora a fost scos pe brațe de pe teren de un delegat de-al echipei, în loc să fie așezat pe targă. Copilul a fost dus în vestiar, acolo unde era așteptat de tatăl său. Și totul s-a petrecut în huiduielile părinților care veniseră să îi încurajeze pe adversarii de la Almeria.

Fotbalist de 9 ani, ruptură de tibie și peroneu. A fost dus la spital de mama unui rival

“Haide, haide! Trișorule!”, i-au strigat cei prezenți în tribună micuțului în timp ce acesta era cărat spre vestiar, unde îl aștepta tatăl său. Nici măcar clubul pentru care joacă nu a făcut nimic pentru copil, acesta fiind lăsat să se descurce singur. Medicii celor 2 echipe au privit indiferenți toată scena și nu au mișcat un deget. Senzibilizată de durerea fotbalistului de doar 9 ani, mama unui rival s-a oferit să îl ducă pe micuț la Spitalul Mediteranean din Almeria, la 87 de kilometri distanță de Vera, unde Alejandro a fost operat de urgență.

Lipsa de sensibilitate arătată de oficialii clubului Almeria este alarmantă. Aceștia s-au mulțumit să emită un comunicat în care nu numai că nu și-au cerut scuze, dar au încercat să dreagă situația argumentând că a fost vorba despre “a lăsa jocul liber.” Nici arbitrul nu a dat dovadă de mai multă compasiune. A oprit jocul doar pentru ca puștiul să fie scos de pe teren.