Fotbal international

Fotbalistul cu peste 80 de meciuri în Serie A care se autopropune la Manchester United: “Nu vreau niciun ban”

28.09.2019 | 09:35
Fotbalistul cu peste 80 de meciuri in Serie A care se autopropune la Manchester United Nu vreau niciun ban

Keisuke Honda, fotbalist cu peste 80 de meciuri în Serie A, a surprins pe toată lumea când s-a autopropus la Manchester United. Japonezul a cerut, pe contul oficial de Twitter, să i se facă o ofertă, susținând că ar veni să joace gratis.

Keisuke Honda vrea la Manchester United

Keisuke Honda este liber de contract după despărțire de formația Melbourne Victory, dar dorește ca situația să nu se prelungească prea mult. Cel mai probabil, ofertele nu mai vin pentru japonez precum se întâmpla în perioada în care juca la CSKA Moscova, club care-l vindea la AC Milan în ianuarie 2014, iar Honda hotărât să accelereze procesul găsirii unui nou club.

Fotbalistul japonez a scris pe contul personal de Twitter că vrea neapărat să joace la Manchester United, datorită prestigiului echipei și a calității posibililor săi viitori coechipieri și nu are nicio pretenție financiară. Mai mult, pentru a fi sigur că propunerea sa nu rămâne nevăzută, Honda a etichetat contul oficial al clubului britanic: “Dați-mi o ofertă. Nu vreau niciun ban, dar am nevoie să joc la un club mare, alături de jucători valoroși“.

Mesajul postat de Keisuke Honda. Sursă Foto: Twitter
Mesajul postat de Keisuke Honda. Sursă Foto: Twitter

AC Milan plătea 20 de milioane de euro pentru Honda

Cel mai important transfer din cariera lui Keisuke Honda a fost în ianuarie 2014, când AC Milan plătea 20 de milioane de euro celor de la CSKA Moscova pentru serviciile mijocașului ofensiv. Pe “San Siro”, japonezul nu a mai reușit performanțele reușite în Rusia, iar după 11 goluri și 14 asisst-uri în cele 92 de meciuri în tricoul “rosso-nero”, Milan îl ceda în vara lui 2017 la clubul mexican Pachuca.

După experiența mexicană, Honda a ajuns în Australia, la Melbourne Victory, însă după doar un sezon contractul i-a fost reziliat, la începutul lunii iulie.

  • 33 de ani are Keisuke Honda
  • 20.000.000 de euro a fost cea mai mare cotă a japonezului, în iulie 2013