News

FOTO. Blonda care l-a părăsit pe fiul lui Piţurcă pentru un crai de Dorobanţi!

Craii de Dorobanţi sunt în ”fierbere”. Iar totul a pornit de la o blondă apetisantă care, de curând, pare să fi reuşit ce nu a mai reuşit nicio altă femeie. Mai exact, să îl facă pe...
18.03.2016 | 08:29
FOTO Blonda care la parasit pe fiul lui Piturca pentru un crai de Dorobanti
ADVERTISEMENT

Craii de Dorobanţi sunt în ”fierbere”. Iar totul a pornit de la o blondă apetisantă care, de curând, pare să fi reuşit ce nu a mai reuşit nicio altă femeie. Mai exact, să îl facă pe unul dintre cei mai râvniţi ”burlaci” de la noi să se îndrăgostească lulea de ea. Dar, să fim sinceri, şi sacrificiul ei este unul considerabil, ea renunţând la relaţia pe care o avea cu fiul lui Victor Piţurcă.

De curând, Gabriel Oprea jr, tânărul care reuşeşte să facă valuri în lumea mondenă dâmboviţeanu cu cuceririle lui, pare să se fi amorezat până peste cap de o blondă extrem de fierbinte, Simona.
Iar de cum a văzut-o a şi pus ochii pe ea, dar ”atacând-o” doar în momentul potrivit. Mai exact, de ziua ei, în urmă cu câteva zile, i-a trimis un buchet imens de trandafiri şi i-a oferit o excursie de vis, la munte, motiv perfect pentru ca între cie doi să se ”producă” acea scânteie de care aveau nevoie.
E adevărat, Gabriel Oprea jr. pare să fi profitat la maximum de moment, el invitând-o pe Simona la munte în momentul în care aceasta era ”într-o” pauză cu fiul lui Victor Piţurcă, Alexandru.
Iar de când au mers împreună la munte cei doi par să fie de nedespărţit. ”Simona este îndrăgostită, iar el o răsfaţă cum ştie mai bine, îi face toate poftele şi, mai mult, i-a promis că uită de toate celelalte femei din viaţa lui. Se comportă foarte frumos cu ea, iar ea pare să fi uitat de orice alt bărbat cu care a mai ieşit. Se înţeleg foarte bine”, ne-a spus o amică foarte apropiată de-a Simonei.
Simona, blonda de 22 de ani care l-a cucerit pe Gabriel Oprea jr, tânărul cu doi ani mai mic decât ea, este studentă şi se pregăteşte intens de licenţă, ea nefiind, până de curând, vreo obişnuită a localurilor de fiţe din Buicureşti. Cu toate acestea, formele ei i-au cucerit pe tinerii care se scaldă în bani, aceştia întrecându-se să o invite la restaurante sau cluburi, invitaţii pe care, acum, ea le refuză preferând să se dedice, în exclusivitate, actualului ei iubit.
Sursă: spynews.ro