News

FOTO. Blonda care l-a părăsit pe fiul lui Piţurcă pentru un crai de Dorobanţi!

Craii de Dorobanţi sunt în ”fierbere”. Iar totul a pornit de la o blondă apetisantă care, de curând, pare să fi reuşit ce nu a mai reuşit nicio altă femeie. Mai exact, să îl facă pe...
18.03.2016 | 08:29
FOTO Blonda care la parasit pe fiul lui Piturca pentru un crai de Dorobanti
ADVERTISEMENT

Craii de Dorobanţi sunt în ”fierbere”. Iar totul a pornit de la o blondă apetisantă care, de curând, pare să fi reuşit ce nu a mai reuşit nicio altă femeie. Mai exact, să îl facă pe unul dintre cei mai râvniţi ”burlaci” de la noi să se îndrăgostească lulea de ea. Dar, să fim sinceri, şi sacrificiul ei este unul considerabil, ea renunţând la relaţia pe care o avea cu fiul lui Victor Piţurcă.

De curând, Gabriel Oprea jr, tânărul care reuşeşte să facă valuri în lumea mondenă dâmboviţeanu cu cuceririle lui, pare să se fi amorezat până peste cap de o blondă extrem de fierbinte, Simona.
Iar de cum a văzut-o a şi pus ochii pe ea, dar ”atacând-o” doar în momentul potrivit. Mai exact, de ziua ei, în urmă cu câteva zile, i-a trimis un buchet imens de trandafiri şi i-a oferit o excursie de vis, la munte, motiv perfect pentru ca între cie doi să se ”producă” acea scânteie de care aveau nevoie.
E adevărat, Gabriel Oprea jr. pare să fi profitat la maximum de moment, el invitând-o pe Simona la munte în momentul în care aceasta era ”într-o” pauză cu fiul lui Victor Piţurcă, Alexandru.
Iar de când au mers împreună la munte cei doi par să fie de nedespărţit. ”Simona este îndrăgostită, iar el o răsfaţă cum ştie mai bine, îi face toate poftele şi, mai mult, i-a promis că uită de toate celelalte femei din viaţa lui. Se comportă foarte frumos cu ea, iar ea pare să fi uitat de orice alt bărbat cu care a mai ieşit. Se înţeleg foarte bine”, ne-a spus o amică foarte apropiată de-a Simonei.
Simona, blonda de 22 de ani care l-a cucerit pe Gabriel Oprea jr, tânărul cu doi ani mai mic decât ea, este studentă şi se pregăteşte intens de licenţă, ea nefiind, până de curând, vreo obişnuită a localurilor de fiţe din Buicureşti. Cu toate acestea, formele ei i-au cucerit pe tinerii care se scaldă în bani, aceştia întrecându-se să o invite la restaurante sau cluburi, invitaţii pe care, acum, ea le refuză preferând să se dedice, în exclusivitate, actualului ei iubit.
Sursă: spynews.ro
ANPC explică de ce a închis șapte săli World Class. Sunt nouă motive...
ANPC explică de ce a închis șapte săli World Class. Sunt nouă motive și cinci sancțiuni: „Am propus închiderea pentru până la 12 luni”
Fanii lui Tottenham s-au convins rapid de Radu Drăgușin și au transmis un...
Fanii lui Tottenham s-au convins rapid de Radu Drăgușin și au transmis un mesaj clar: "Eliberați Dragonul!"
Câți bani va primi Ioan Mohanu, după ce statul i-a luat casa și...
Câți bani va primi Ioan Mohanu, după ce statul i-a luat casa și grădina ca să facă autostradă. „Ce pot să fac la 80 de ani?”
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și...
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și a cumpărat 10 case». L-am întrebat: «Cum a cumpărat atâtea?», și el mi-a spus așa”
Un cunoscut lanț de magazine cosmetice, prezent și în România, intră în insolvență:...
Un cunoscut lanț de magazine cosmetice, prezent și în România, intră în insolvență: nu se mai știe cine este proprietarul
ANM a actualizat prognoza meteo pe patru săptămâni. Posibil să înregistrăm cel mai...
ANM a actualizat prognoza meteo pe patru săptămâni. Posibil să înregistrăm cel mai călduros februarie din istorie
Pilotul rus care a dezertat în Ucraina cu tot cu elicopterul său a...
Pilotul rus care a dezertat în Ucraina cu tot cu elicopterul său a fost găsit mort în Spania
Taxa de protecție la „licitație”, model de șpagă „brevetat” de inspectoare ITM din...
Taxa de protecție la „licitație”, model de șpagă „brevetat” de inspectoare ITM din Bihor. Cum au fost date în vileag
Horoscop lunar 19 februarie - 20 martie 2024, cu Neti Sandu. Soarele intră...
Horoscop lunar 19 februarie - 20 martie 2024, cu Neti Sandu. Soarele intră în Pești și obligă zodiile să fie mai serioase
Vești bune pentru români. Ce pensie vor obține oamenii care încasează în prezent sub 3000 de lei
TRAGEDIE în fotbalul mondial. A murit un campion al lumii
TRAGEDIE în fotbalul mondial. A murit un campion al lumii
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce s-a apucat să facă Oana Lis pentru bani. Are nevoie doar de...
Ce s-a apucat să facă Oana Lis pentru bani. Are nevoie doar de un laptop și lucrează de acasă. Pe Viorel nu-l deranjează deloc! ''Așa este moda, îmi place, m-a prins''
Accidentul de maşină care ascundea o crimă planificată. Cum a descoperit poliţia totul...
Accidentul de maşină care ascundea o crimă planificată. Cum a descoperit poliţia totul şi ce condamnare a primit bărbatul acuzat că a ucis-o pe fosta lui soţie
Secretul pentru cea mai bună ciorbă de cartofi. Ce ingredient neașteptat trebuie să...
Secretul pentru cea mai bună ciorbă de cartofi. Ce ingredient neașteptat trebuie să pui pentru a-ți ieși ca la restaurant