Sport

Foto. Bob Sinclar, despre prietenia cu Federer: “Bunica lui Roger a dansat pe muzica mea”

Bob Sinclar a postat de curând o fotografie cu el şi Roger Federer pe Instagram. Puţini ştiu legătura specială dintre cei doi.
28.03.2018 | 18:21
Foto Bob Sinclar despre prietenia cu Federer Bunica lui Roger a dansat pe muzica mea

Roger Federer este cunoscut peste tot în lume şi are mulţi prieteni. Jucătorului elveţian îi place să fie înconjurat de oameni pozitivi şi simpatici, iar Bob Sinclar este cu siguranţă unul dintre ei. Artistul francez a postat pe Instagram o fotografie amuzantă cu el şi Federer. Cei doi au pozat împreună la Miami, Florida, acolo unde Roger a fost învins în turul secund de către Thanassi Kokkinakis, scor 6-3, 3-6, 6-7.

 

It’s just about love @rogerfederer #miami @atpworldtour #tennis

A post shared by BOB SINCLAR (@bobsinclar) on

“Este vorba doar despre dragoste”, a scris Sinclar pe contul său oficial de Instagram. În decembrie 2016, Sinclar a vorbit despre relaţia sa cu Federer şi despre modul în care cei doi s-au cunoscut: “L-am întâlnit de mai multe ori. În primul rând, i-am întâlnit soţia şi i-am spus că sunt un mare fan al lui Roger şi că dacă ar face vreodată vreo petrecere pentru el, mi-ar plăcea să-i fiu DJ, totul pe gratis, evident. După un timp, soţia sa m-a sunat şi mi-a spus că va avea o zi de naştere surpriză şi m-a întrebat dacă voi fi prezent. Am spus <da> în clipa următoare”, a spus interpretul francez.

Bob Sinclar: “Bunica lui Roger dansa pe muzica mea”

“Roger Federer este supereroul numărul 1 pentru mine. Întotdeauna visezi să fii ceva ce nu eşti. El este un om atât de simplu. Niciodată nu am întâlnit pe cineva la acest nivel care să fie atât de simplu, de modest. Când am cântat pentru el în Zurich i-am cunoscut toată familia şi am înţeles de ce este Roger aşa, toţi cei care îl înconjoară sunt oameni grozavi. Bunica lui a dansat pe muzica mea, am fost atât de mândru. Cântam AC/DC, iar Roger era pe masă şi îşi imagina că are o chitară în braţe”, a spus artistul într-un interviul acum ceva timp.