Fotbal intern

Gigi îl DETURNEAZĂ pe Budescu: “E stelist, îl iau pe barba mea”

UPDATE / Gigi Becali detonează bomba şi anunţă că îl transferă pe Budescu, în ciuda faptului că atacantul era dat ca şi transferat la Astra!...
28.07.2016 | 12:00
Gigi il DETURNEAZA pe Budescu E stelist il iau pe barba mea

UPDATE / Gigi Becali detonează bomba şi anunţă că îl transferă pe Budescu, în ciuda faptului că atacantul era dat ca şi transferat la Astra!

“Pe Budescu vreau să îl iau pe barba mea că mi-a plăcut mult. O să îl iau orice ar fi, risc 50-60 de mii de euro. Budescu e disperat după Steaua.

BOMBA! GIGI ANUNTA INCA 3 TRANSFERURI, II IRONIZEAZA PE MEME SI PE REGHE, DA DE PAMANT CU UN TITULAR SI BAGA CU FORTA UN JUCATOR IN TEREN

Cu el n-am vorbit, dar am vorbit cu prieteni de-ai lui. Nu poate trăi în China. Ia 60.000 acolo, dar el e sensibil, nu poate trăi. Ăia îi dau drumul dacă renunţă la salariu. Să vină la mine. În doi ani îl vînd în Europa.”

––––––––––––-

UPDATE / Constantin Budescu nu a împărtăşit opinia naşului său, Dani Coman, care a precizat că jucătorul urmează să revină la Astra.

“Pînă pe 1 august am stabilit cu oficialii chinezi să mă gîndesc unde o să joc. Nu a căzut nici o ofertă, nici de la Dinamo, de la nici o echipă. O să mă gîndesc şi o să văd. Pînă la începutul săptămînii viitoare o să mă decid. Ştiu ce probleme financiare sînt la Astra, echipa are nevoie de această calificare în grupele Ligii Campionilor”, a declarat Budescu.

Update / Dani Coman, preşedintele Astrei Giurgiu, a vorbit despre situaţia lui Constantin Budescu. Acesta susţine că fostul căpitan al Astrei va juca doar pentru campioana României şi a dezvăluit ce discuţie a purtat cu el înaintea partidei dintre Astra şi Copenhaga.

“Budescu este la stadion. Îl puteţi vedea la birou. Noi sperăm ca el să joace cît mai repede la Astra. Am stat de vorbă cu el şi mi-a spus că este 100% pregătit din punct de vedere fizic şi sperăm ca de luni să înceapă antrenamentele cu noi. Nu cred că el va juca la o altă echipă din România, “N-am glumit deloc, actele sînt la mine pe birou, aştept să se termine meciul şi o să semnăm cu Budescu“”, a spus Dani Coman.

Steaua, Astra şi Dinamo se bat pentru împrumutul lui Constantin Budescu, actualul jucător al formaţiei Dalian Yifang Reserves, din China.

Fostul căpitan al Astrei îşi doreşte să revină în Liga 1, toate acestea după ce o bună perioadă de timp a petrecut-o accidentat. Oficialii formaţiei Dalian Yifang sînt dispuşi să-l cedeze pe Constantin Budescu pentru şase luni, iar fotbalistul urmează să ia o decizie în zilele următoare.

CLICK PE GALERIE PENTRU FOTO

Pînă să ofere un răspuns final în ceea ce priveşte revenirea lui în Liga 1, Constantin Budescu a ales să-şi susţină fosta echipă la meciul cu FC Copenhaga, din turul al treilea din Liga Campionilor.

Constantin Budescu a fost surprins alături de doi prieteni în Giurgiu, iar fostul căpitan al Astrei le va face galerie fotbaliştilor lui Marius Şumudică.