News

FOTO / Catrinel Menghia a atras toate privirile în Italia

Catrinel Menghia este unul din cele mai de succes manechine din România şi care a reuşit să-şi clădească o carieră internaţională de succes....
01.12.2014 | 19:55

Catrinel Menghia este unul din cele mai de succes manechine din România şi care a reuşit să-şi clădească o carieră internaţională de succes.

articole_12043

De curând, românca a renunţat la numele de Menghia şi s-a axat pe noua ei carieră de actriţă. Astfel, Catrinel Menghia s-a transformat în Catrinel Marlon, însă farmecul ei a rămas acelaşi.

MAXXI GALA DINNER-383

În ciuda faptului că s-a concentrat pe construirea unei cariere cinematografice, Catrinel a continuată să participe la evenimente de fashion, cel mai recent fiind Gala Maxxi, din Italia.

Românca a purtat o rochie albă, lungă şi cu aspect sidefat în partea inferioară, care aduce aminte de o coadă de sirenă.

MAXXI GALA DINNER-383

Fotografii s-au aflat în permanenţă în jurul ei, iar Catrinel Menghia a dominat întreaga încăpere şi a afiţat o atitudine încrezătoare, plină de sex appeal.

Acquisition Gala Dinner 2014_Red Carpet Rome Italy

Originară din Iaşi, Catrinel Menghia a devenit cunoscută la 16 ani în industria fashion din România, iar în momentul de faţă se bucură de o carieră de succes în Italia.

sursa: spynews.ro