News

FOTO de colecţie! Cum arăta Ion Ţiriac fără mustaţă

Putini oameni l-au vazut pe Ion Tiriac fara mustata care l-a facut celebru. La sfaristul anilor 70, fostul tenismen a renuntat pentru o perioada la podoaba lui, asta dupa ce ar fi pierdut un pariu cu...
04.05.2015 | 10:53

Putini oameni l-au vazut pe Ion Tiriac fara mustata care l-a facut celebru. La sfaristul anilor 70, fostul tenismen a renuntat pentru o perioada la podoaba lui, asta dupa ce ar fi pierdut un pariu cu Gheorghe Maurer, ministru de interne la acea vreme.

Cel mai bogat roman, Ion Tiriac a devenit cunoscut in intreaga lume pe vremea in care juca tenis. Castigator alaturi de Ilie Nastase al turneului de la Roland Garros ( 1970), fostul sportiv de la clubul Dinamo a bifat si trei finale de Cupa Davis, toate pierdute in fata Statelor Unite ale Americii: 1969, 1971 si 1972, ultima disputat la Bucuresti.

Peste toate, fostul tenismen a ramas in memoria fanilor sportului alb din tara si din strainanate si pentru mustata sa, Tiriac fiind, poate, cel mai cunoscut mustacios din Romania.

A piedut un pariu si si-a ras mustata

Tiriac fara mustata

Putini stiu insa ca milionarul a avut o scurta perioada in care a renuntat la podoaba faciala! S-a intamplat la sfaristul anilor 1970, atunci cand acesta a pierdut un pariu. Aflat la o partida de vanatoare alaturi de fostul ministru de interne Gheorghe Maurer, Tiriac a facut o prinsoare lagata de varsta unui urs pe care l-a rapus. A pierdut si a fost obligat sa renunte la mustata.

Tiriac fara mustata 2

 

Sursă: www.cancan.ro

Tags: