Sport

EXCLUSIV. FOTO. Autocarul oltenilor vandalizat la Tg. Mureş! Reacţia lui Mititelu

UPDATE / După ce autocarul formaţiei CS Universitatea Craiova a fost vandalizat, Adrian Mititelu, fostul patron U Craiova, a vorbit despre acest gest al suporterilor....
05.11.2016 | 17:53

UPDATE / După ce autocarul formaţiei CS Universitatea Craiova a fost vandalizat, Adrian Mititelu, fostul patron U Craiova, a vorbit despre acest gest al suporterilor.

“Detest astfel de lucruri şi mă delimitez de ele. Lumea a evoluat şi astfel de manifestări ar trebui să fie de domeniul trecutului. Îi înţeleg pe ultraşii Ştiinţei dar nu aprob acest gest. Eu am fost victimă în mod frecvent a unor asemenea acţiuni barbare încă din anul 2005. Şi în prezent Craiova este “bîntuită” cu injurii la adresa mea şi a familiei mele. (…)

Pe de altă parte toată lumea ştie că CS U nu e Ştiinţa. Nu este necesar ca acest lucru să fie scris pe undeva deoarece toţi cunoscătorii fenomenului fotbalistic ştiu care este realitatea”, a scris Mititelu pe un site de socializare.

……………….

Suporterii formaţiei FC Universitatea Craiova nu acceptă nici acum proiectul propus de Mihai Rotaru, în asociere cu primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu.

Oficialii formaţiei CS U Craiova au avut parte de o surpriză neplăcută în această seară la Tg. Mureş, acolo unde sîmbătă oltenii vor întîlni ASA-ul din localitate.

FANATIK.RO a aflat că autocarul echipei lui Gigi Mulţescu a fost vandalizat de fanii din Peluza Sud 97, iar ulterior a făcut rost şi de fotografii EXCLUSIVE de la Tîrgu Mureş.

VEZI ÎN GALERIA FOTO IMAGINILE EXCLUSIVE

Suporterii olteni le-au scris jucătorilor, pe autocarul echipei, mesaje precum: “CS U nu e Ştiinţa!” şi le-au desenat şi dolari conducătorilor pe care îi consideră trădători.

În decursul timpului, fanii din Peluza Sud 97 s-au războit la Craiova atît cu Silvian Cristescu, dar şi cu Pavel Badea. Primului i-au scris de mai multe ori tot felul de mesaje pe gardul casei.

Oltenii au aflat la miezul nopţii!

Oficialii formaţiei CS U Craiova au aflat la miezul nopţii de incidentul în care a fost implicat autocarul clubului şi au chemat de urgenţă la faţa locului Poliţia pentru a demara primele cercetări.