News

FOTO / Faţă de păpuşă şi fund de mătuşă! Diana Munteanu, pe plajă, cu posteriorul lăsat şi plin de celulita! Blonda trebuie să intre urgent în reparaţii!

Diana Munteanu era, pana de curand, una dintre cele mai ravnite vedete din showbiz. Blondina, mamica a unui baietel, s-a bucurat multa vreme de o silueta de invidiat fara sa apeleze la vreo...
13.07.2015 | 14:51

Diana Munteanu era, pana de curand, una dintre cele mai ravnite vedete din showbiz. Blondina, mamica a unui baietel, s-a bucurat multa vreme de o silueta de invidiat fara sa apeleze la vreo interventie estetica. Acum insa, Diana nu mai arata la fel de sexy, pielea a inceput sa i se lase, iar posteriorul si picioarele ii sunt pline de celulita.

Diana Munteanu (36 de ani) a fost surprinsa de paparazzii WOWbiz.ro, zilele trecute, pe plaja din Mamaia. Blondina a iesit la plaja cu cateva prietene. Surprinzator insa, vedeta tv nu si-a acoperit posteriorul lasat si plin de celulita, ba din contra, si l-a etalat sub ochii masculilor prezenti si ei pe plaja.

In urma cu cateva luni, Diana reusise sa slabeasca spectaculos, mergea la sala aproape zilnic si avea o dieta echilibrata. Blonda a renuntat probabil, la sport, in ultima vreme pentru ca a fost ocupata cu diverse proiecte tv. Acum, Diana a luat in greutate se pare si nu mai are un fund bombat si bine lucrat! Specialistii ii recomanda sa se reapuce de sport si sa apeleze la cateva tratamente corporale ca sa revina la silueta de odinioara.

“Diana a tras mult la sala acum cateva luni si reusise sa slabeasca bine de tot, poate chiar prea mult, i se lasase pielea, iar la fata i se accentuasera ridurile. In primul rand i-as recomanda sa faca sport, dar nu exagerat asa cum a facut in trecut. Pe langa asta, ar putea face sedinte cu radiofrecventa si ultrasunete la fata si la corp, pentru ca are pielea lasata si celulita. Ar putea face si liposuctie, iar la fata are nevoie de botox, umplere cu acid hialuronic pentru ca se vad destul de tare ridurile de pe frunte, iar “laba gastii” e foarte accentuata”, ne-a explicat medicul estetician Victor Schwartz.

 

Sursă: www.wowbiz.ro