Fotbal intern

Foto. Golofca se pregăteşte de nuntă. Tânăra care i-a furat inima arată senzaţional

Cătălin Golofca este pregătit să renunţe la burlăcie.
22.02.2018 | 15:57

Cătălin Golofca a fost cedat de FCSB la FC Botoşani, echipă de unde a fost cumpărat de Gigi Becali în schimbul sumei de 400.000 de euro, după 15 meciuri jucate în tricoul “roş-albaştrilor”, iar schimbarea a fost de bun augur pentru mijlocaş. CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA MAI NULTE IMAGINI.

Fotbalistul în vârstă de 27 de ani a revenit la FC Botoşani în pauza competiţională din iarnă, dar nu singur, ci în compania unei foste concurente de la Bravo ai stil. Nicoleta Stan este cea care i-a “furat” inima lui Cătălin Golofca, iar mijlocaşul nu a stat prea mult pe gânduri şi a decis să facă un pas important pentru viitorul său.

Vor să-şi unească destinele cât mai curând

După câteva luni de relaţie, Cătălin Golofca şi-a luat inima-n dinţi şi a cerut-o pe Nicoleta Stan în căsătorie. Marele moment a avut loc la sfârşitul lunii ianuarie, atunci când mijlocaşul a revenit din stagiul de pregătire susţinut alături de FC Botoşani în Antalya. Conform unor surse din anturajul tinerei, cei doi îndrăgostiţi se gândesc să facă pasul cel mare în acest an.

Cotat de site-urile de specialitate la 500.000 de euro, Cătălin Golofca a bifat 15 meciuri pentru FCSB, a înscris un gol şi a oferit o pasă decisivă. Pe parcursul carierei, mijlocaşul în vârstă de 27 de ani a mai evoluat pentru ACS Foresta Suceava şi FC Botoşani. 

 

Tags: