News

FOTO HOT / Andreea Bănică, pictorial INCENDIAR! Cum a pozat!

Andreea Bănică are o carieră de aproape două decenii, este o femeie împlinită pe toate planurile şi uimeşte pe toată lumea la fiecare apariţie în lumina reflectoarelor. Însă, gurile rele...
20.03.2015 | 08:44

Andreea Bănică are o carieră de aproape două decenii, este o femeie împlinită pe toate planurile şi uimeşte pe toată lumea la fiecare apariţie în lumina reflectoarelor. Însă, gurile rele spun că trupul artistei nu este perfect. Ba mai mult, dezvăluirea a făcut-o chiar ea.

Cântăreaţa a postat pe pagina sa de Facebook mai multe fotografii în care se poate observa destul de uşor că sâniii ei nu mai sunt la fel de fermi ca altă dată. Sau poate e doar din cauza poziţiei în care a pozat, însă reacţiile fanilor nu i-au dat dreptate.

Până acum, fotografia a strâns aproape 15.000 de like-uri şi sute de mesaje.

“Arăţi foarte bine, eşti superbă!”“Are ce să arate! Are voce, e sexy şi o fată inteligentă!”” O femeie superbă şi o mămică minunată!” , sunt doar câteva dintre sutele de mesaje primite de la fani.

Andreea Bănică are 36 de ani şi este căsătorită cu iubitul din adolescenţă, Lucian Mitrea. Cei doi au devenit părinţi pentru prima dată în 2009. În mai puţin de două luni, pe 7 mai, va fi petrecere în familia lor. Sofia va împlini atunci şase anişori.

Sursa: www.spynews.ro