News

FOTO HOT. Corina Caragea s-a pozat in bikini pe plajă

Corina Caragea are parte de un inceput de an mai frumos ca niciodata. Prezentatoarea stirilor din sport de la ProTv s-a intors din Mexic, unde a facut un Revelion ca-n povesti....
16.01.2015 | 18:50
FOTO HOT Corina Caragea sa pozat in bikini pe plaja

Corina Caragea are parte de un inceput de an mai frumos ca niciodata. Prezentatoarea stirilor din sport de la ProTv s-a intors din Mexic, unde a facut un Revelion ca-n povesti.

Nascuta pe 31 decembrie, Corina Caragea are cele mai frumoase Revelioane posibile. Anul acesta a petrecut cu mariachi si s-a relaxat la plaja, in Mexic.

1

“In primul rand, ¨La multi ani¨tuturor! Sa avem un an excelent! Pe mine, 2015 m-a gasit in Mexic. Revelionul este prilej de dubla sarbatoare– este si ziua mea totodata cu trecerea intr-un an nou. Asa ca, petrecerea mea se incheie in fiecare an cu artificii, tine toata noaptea si am mii de invitati:) Anul acesta mi-am sarbatorit ziua … cu mariachi. La 30 de grade, pe plaja din zona Riviera Maya”, a scris bruneta pe blogul ei, corinacaragea.ro

2

Asa cum face in toate tarile pe care le viziteaza, Corina este deschisa cand vine vorba de incercat mancaruri traditionale si incearca sa inteleaga cultura si istoria din locul respectiv.

“Cum sunt genul de turist neobosit, care simte ca pierde timpul daca sta prea mult la plaja, am incercat in aceasta vacanta sa cunosc cat mai mult din istoria si cultura mexicanilor, muzica, mancarea si m-am bucurat de peisajele superbe, de la plaje de vis la eco-parcuri.”, a mai spus Corina Caragea.

sursa: cancan.ro