News

FOTO HOT / Sosia Biancăi Drăguşanu, super SEXY

Se numeşte Ella, este originară din Cluj, şi este una dintre numeroasele tinere care au visat sau visează să calce pe urmele Biancăi Drăguşanu. Modelul de 25 de ani a făcut însă mai mult...
20.01.2015 | 10:57

Se numeşte Ella, este originară din Cluj, şi este una dintre numeroasele tinere care au visat sau visează să calce pe urmele Biancăi Drăguşanu. Modelul de 25 de ani a făcut însă mai mult decât să îşi dorească: a cheltuit bani grei ca să semene cu idolul ei.

14-vedete-colaj6_1-tifet_46858c19e9

“Lumea îmi tot spunea că semăn cu Bianca, însă nu m-am gândit în acel moment să fac ceva ca să semăn şi mai mult”, ne-a mărturisit Ella.

1

Cu timpul însă, mirajul celebrităţii a cuprins-o şi a recurs la mai multe intervenţii estetice şi trucuri de frumuseţe, pentru care a scos din buzunar aproximativ 8.000 de euro.

Toate au ajutat- o să iasă în evidenţă ca “sosie a Biancăi”. Crede însă că nu este de ajuns.

2

“Bianca e un model pentru mine. Îmi place mult de tot cum arată ea. Dar nu am cum s-o egalez vreodată”, spune Ella.

Înfometarea i-a distrus un picior

Din păcate, sosia Biancăi a urmat şi obiceiurile mai puţin sănătoase ale vedetei şi s-a cam înfometat, pentru a slăbi. Acest lucru a costat-o scump.

“Am suferit o ruptură de menisc la piciorul stâng şi am fost operată. Eu merg la sală în fiecare zi, însă medicii mi-au spus că alimentaţia fost de vină, şi nu efortul. Recunosc că nu prea mâncam”, ne-a mărturisit Ella, care este nevoită să stea timp de 6 luni departe de sală şi de tocuri. În ciuda problemelor, tânăra este hotărâtă să mai slăbească.

3

Clujeanca Ella:

Înălţime: 1,72 m; Greutate: 50 kg
Sânii: două operaţii – 7.000 de euro
Buze: injectări repetate cu acid hialuronic – 750 de euro
Extensii: 250 de euro

2 (1) 4

Bianca Drăguşanu:

Înălţime: 1,80 m; Greutate: 55 kg

A vrut să îşi lungească picioarele

Cum înălţimea este unul din detaliile care o deosebesc de Bianca, Ella şi-a dorit, la un moment dat, să îşi lungească picioarele.

Operaţia cu pricina este una complicată, se ridică la ordinul zecilor de mii de euro şi i-a dat fiori clujencei, pentru că durerile postoperatorii sunt groaznice. “Am renunţat la idee. Iar în situaţia mea de acum, nu se pune problema”, ne-a spus Ella.

sursa: libertatea.ro