News

INCENDIAR! Roxana Vancea s-a dezbrăcat la piscină

Adora sa se balaceasca si se bronzeaza in cele mai incitante pozitii. De parca n-ar fi fost de ajuns ca sanii ei imensi atrag toate privirile, Vancea si-a unduit trupul in fel si chip, lasand cu gua...
23.07.2014 | 08:12

Adora sa se balaceasca si se bronzeaza in cele mai incitante pozitii. De parca n-ar fi fost de ajuns ca sanii ei imensi atrag toate privirile, Vancea si-a unduit trupul in fel si chip, lasand cu gua cascata si cu dezamagiri in suflet toti masculii.

Esentele tari se tin in sticlute mici, asta am putea spune despre Roxana Vancea. Desi este miniona, iar statura nu o face, nici pe departe, sa se impuna, tanara are un atu care o evidentiaza oriunde s-ar afla: sanii. Iar daca iese la piscina, e cert ca toate privirile sunt atintite asupra ei, iar barbatii spun rugaciuni si fac matanii in speranta ca doar-doar i-ar cadea sutienul, la un moment dat.

Vancea se distreaza de minune cand merge la piscina
Vancea se distreaza de minune cand merge la piscina

S-a mai intamplat, ce-i drept, ca in valuri sa-i alunece costumul de baie, insa Roxana este destul de atenta la vestimentatie, mai ales atunci cand se afla la piscina. Asta nu inseamna, insa, ca vedeta sta linistita, pe sezlong si ca nu intra in apa sau ca intra si doar se uda putin, pentru a se racori.

Vancea a facut podul, la piscina
Vancea a facut podul, la piscina

 

Sare in apa ca la olimpiada

 

Nu, Vancea este atractia piscinei si nu poate sta locului nici macar o clipa. Reporterii CANCAN.ro au intrat in posesia unor fotografii mai mult decat graitoare, in acest sens, iar tanara este cat se poate de sprintena.

Roxana a stat in pozitia aceasta timp de cateva minute
Roxana a stat in pozitia aceasta timp de cateva minute

 

Roxana a atras toate privirile, la piscina
Roxana a atras toate privirile, la piscina

Se pare ca activitatea ei preferata sunt sariturile in apa, pe care le efectueaza atat solo, cat si la dublu, in compania unei prietene. Si nu, asa, simplu, ci ba cu picioarele drepte, ba cu picioarele indoite, ba cu mainile la cap, ba in alte pozitii complicate, de zici ca se afla la un concurs si ca se lupta pentru o medalie. Nici pe sezlong nu-i prea place, Roxanei.

Vedeta sare in piscina fara sa-i pese ca se poate accidenta
Vedeta sare in piscina fara sa-i pese ca se poate accidenta

Nu de alta, dar s-a apucat sa faca gimnastica, la plaja, specialitetea ei fiind “podul”. Iar tinerei i-a iesit schema din prima si a stat in aceasta pozitie cateva minute bune, potrivit martorilor, semn ca are o elasticitate iesita din comun. Sursa: www.cancan.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!