News

FOTO INCENDIAR / Sărutări pătimaşe, cu prietena ei

Se jeleşte că n-are iubit, pe motiv că munca e pe primul plan, dar adevărul pare să fie cu totul altul. Larisa Bercea a fost surprinsă în timp ce se pipăia şi se săruta cu o altă...
31.07.2014 | 13:34

Se jeleşte că n-are iubit, pe motiv că munca e pe primul plan, dar adevărul pare să fie cu totul altul. Larisa Bercea a fost surprinsă în timp ce se pipăia şi se săruta cu o altă bunăciune.

Larisa Bercea s-a îmbogăţit peste noapte, după ce a încins juriul şi telespectatorii emisiunii “Românii au talent”. N-a ajuns ea în urmă cu doi ani în posesia marelui premiu de 120.000 de euro, dar, în scurt timp, va reuşi să adune întreaga sumă din prestaţiile sale demenţiale din cluburile de noapte. Astfel, de la începutul verii, Larisa şi-a mutat reşedinţa în Mamaia, unde are de onorat zeci de contracte. De parcă ar vrea să-i crească şi mai mult popularitatea, ea şi-a extins show-urile şi pe plajă, pe nisipul fierbinte, unde s-a dat în stambă cu o tipă.

Iniţial, cele două fete cu trupuri de sirene şi-au aranjat între ele costumele de baie, numai că jocul lor aparent nevinovat a trecut la alt nivel, turiştii privindu-le sideraţi şi făcându-şi cruce în timp ce ele se mângâiau şi se sărutau, fără să le pese că sunt într- un loc public.

1 2 3 4 5 6 7 8

Sursă: www.libertatea.ro