Sport

Foto. Karolina Pliskova, apariţie inedită alături de logodnicul său la Miami

Karolina Pliskova (25 de ani), locul 6 în clasamentul WTA, a apărut la Miami alături de Michal Hrdlicka, logodnicul său.
20.03.2018 | 15:27
Foto Karolina Pliskova aparitie inedita alaturi de logodnicul sau la Miami

Chiar dacă presa internaţională a scris pe larg despre faptul că, în timp ce Pliskova se afla în plin turneu la ediţia din 2016 de la Wimbledon, iubitul său a înşelat-o pe aceasta la un festival de film din Carlsbad (Cehia), Plsikova a ales să continue relaţia cu Michal: “E un băiat normal şi cu siguranţă e cea mai serioasă relaţie pe care am avut-o vreodată. E adevărat, au fost nişte lucruri greşite, dar nu ne-am despărţit niciodată”, i-a luat apărarea Karolina.

La ediţia din 2017 de la US Open, Pliskova, care a fost pe primul loc în clasamentul WTA timp de câteva săptămâni, a dezvăluit în faţa jurnaliştilor că s-a logodit cu Hrdlicka în luna iulie. Se pare că totul merge în direcţia corectă în ceea ce priveşte relaţia celor doi, căci Pliskova s-a afişat alături de logodnicul său la turneul de la Miami, fiind însoţiţi şi de sora geamănă a celei mai bine clasate cehoaice din WTA, Kristyna Pliskova. Karolina pare o femeie împlinită şi şi-a arătat cu mândrie inelul de logodnă primit de la Michal Hrdlicka.

Pliskova, logodită cu un “bad-boy”

Michal Hrdlicka are 30 de ani şi a devenit cunoscut pentru apariţiile sale la TV Nova, un post de televiziune din Cehia, unde era moderator TV, dar şi comentator sportiv. Scandalul în care a fost implicat în vara lui 2016 i-a fost însă fatal cehului, care a fost concediat după ce cazul său a fost intens mediatizat. Michal a fost fotbalist, dar o accidentare la genunchi l-a obligat să se retragă.

Până să oficializeze relaţia cu Karolina Pliskova, Michal a avut o idilă cu o colegă de la Nova TV, alături de care are o fetiţă de trei ani. În acelaşi an în care fiica sa s-a născut, Michal s-a despărţit de cea care i-a dăruit copilul.

Tags: