News

FOTO. O profesoară din România a fost dată afară de la job pentru că a pozat goală

O tînără profesoară de limba engleză din România şi-a scris povestea de viaţă. Aceasta a dezvăluit cum şi-a pierdut locul de muncă pentru că a acceptat să pozeze nud....
20.06.2016 | 10:39

O tînără profesoară de limba engleză din România şi-a scris povestea de viaţă. Aceasta a dezvăluit cum şi-a pierdut locul de muncă pentru că a acceptat să pozeze nud.

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU MAI MULTE IMAGINI

“Predam limba engleză unor adulţi, când mi-am pierdut jobul din cauza acestor fotografii şi a altor câteva, ceva mai explicite. Mi s-a spus: „Clienţii companiei noastre se simt lezaţi să-şi vadă profesoara de engleză dezbrăcată. Compania nu este de acord cu atitudinea lor, dar părerea clienţilor e foarte importantă pentru noi”. Altfel spus, nu suntem de acord cu prejudecăţile oamenilor, dar le încurajăm.

Cristian Crisbăşan, cel care mi-a făcut pozele, nu se teme că este judecat de societate şi nici nu reacţionează la presiunea ei. De aceea, în România, nudurile sale sunt considerate controversate şi agresive. În afară însă, publică la editura germană Taschen, în antologia de fotografie The Big Book Of Vulva şi vorbeşte în Franţa, la Bordeaux, despre lucrările sale, în cadrul Zilelor Europei.

Eu am refuzat să şteargă pozele cu mine de pe blogul său şi am preferat în schimb să mă întâlnesc cu el la o discuţie despre cum e percepută nuditatea în România.”