News

FOTO SEXY. Lora, prima poză fără haine după divorţ

Daca pana acum a fost destul de discreta in aparitiile ei, iata ca de data aceasta Lora a reusit sa isi lase fanii fara cuvinte. Artista s-a fotografiat dezbracata, acoperita doar de un prosop, iar...
15.10.2014 | 16:17

Daca pana acum a fost destul de discreta in aparitiile ei, iata ca de data aceasta Lora a reusit sa isi lase fanii fara cuvinte. Artista s-a fotografiat dezbracata, acoperita doar de un prosop, iar imaginile au ajuns deja pe internet.

Este tanara, frumoasa si, mai nou… singura. Lora are toate motivele sa se bucure din plin de viata si se pare ca asta si face. Cantareata a reusit sa isi lase fanii fara cuvinte, dupa ce s-a pozat intr-o ipostaza in care nimeni nu s-ar fi asteptat sa o vada vreodata.

1

Aceasta a renuntat complet la haine si a imbracat un prosop mare si pufos, pe post de rochie. Asezata pe un scaun si zambind cu tot sufletul, asa s-a fotografiat vedeta, spre deliciul fanilor ei.

lora - sexy la plaja

Si, daca imaginea a reusit sa ridice temperatura tuturor, mesajul care a insotit-o a starnit cu siguranta rasul celor care l-au citit. “Credeti sau nu, dar aceasta este costumatie de scena”, a scris Lora, glumind pe seama aparitiei ei.

lora1

sursa: cancan.ro