Sporturi

FOTO. Simona Halep, surprinsă în compania lui Cristi Chivu. Mesajul româncei peste fostul fotbalist: “Mereu te-am admirat!”

Simona Halep a decis să nu participe la ediţia din acest an a turneului WTA de la Bucureşti. După înfrângerea suferită în faţa Johannei Konta, în sferturile de finală de la Wimbledon,...
22.07.2017 | 12:03
FOTO Simona Halep surprinsa in compania lui Cristi Chivu Mesajul romancei peste fostul fotbalist Mereu team admirat
ADVERTISEMENT

Simona Halep a decis să nu participe la ediţia din acest an a turneului WTA de la Bucureşti. După înfrângerea suferită în faţa Johannei Konta, în sferturile de finală de la Wimbledon, românca a anunţat că îşi va lua o pauză prelungită pentru a se pregăti.

Astfel, deşi nu a participat la turneul WTA de la Bucureşti, Simona Halep a ales să îşi petreacă timpul liber în Capitală, iar compania româncei este de nota 10. Simona Halep a postat două imagini pe un site de socializare, în care apare alături de Bogdan Stelea, fostul mare portar al echipei naţionale a României, Marius Copil şi Cristi Chivu, fost căpitan la naţionala României şi la Inter Milano.

ADVERTISEMENT

A rămas plăcut surprinsă de Cristi Chivu

Alături de poza în care apare alături de Cristi Chivu, Simona Halep a adăugat şi un comentariu prin care şi-a arătat aprecierea faţă de fostul fotbalist. “Mereu te-am admirat şi mereu ai fost o sursă de inspiraţie pentru mine şi cred că pentru mulţi alţii. Unul dintre cei mai buni jucători de fotbal din România.”

Ce urmează pentru Simona Halep

Deşi a renunţat să participe la turneul WTA din Bucureşti, Simona Halep a decis să accepte invitaţia organizatorilor de la Citi Washington, chiar înainte de US Open. Halep nu a mai jucat niciodată în capitala Statelor Unite, dar, spre bucuria organizatorilor, care s-au şi grăbit să anunţe pe site-ul oficial al turneului faptul că numărul 2 mondial la femei a primit wild-card, alături de Sloane Stephans, una dintre câştigătoare în anii anteriori şi de Milan Raonic şi Grigor Dimitrov vor fi prezenţi la această ediţie. Stephens a câştigat aici în 2015, dar o gravă accidentare a scos-o multă vreme din circuit. A fost, de altfel, şi primul ei titlu WTA din carieră. Turneul de la Washington va avea loc în perioada 31 iulie-6 august. Este un turneu de catgoria International, similar celui de la Bucureşti, adică premii în valoare de 226.000 euro – vezi detalii.

ADVERTISEMENT