News

FOTO ŞOC! Cum a apărut Delia Matache la un concert!

Lupu-şi schimbă părul, dar năravul, ba! Delia surprinde, cu fiecare apariţie, printr-o vestimentaţie extravagantă, dar la fel de spectaculoasă, creându-şi, practic, propriul stil. De data...
06.11.2014 | 08:42

Lupu-şi schimbă părul, dar năravul, ba! Delia surprinde, cu fiecare apariţie, printr-o vestimentaţie extravagantă, dar la fel de spectaculoasă, creându-şi, practic, propriul stil. De data asta, a optat pentru o ţinută băieţoasă care, culmea, o prinde de minune!

636x936_1-copy
Una dintre cele mai apreciate artiste de pe plaiurile mioritice, Delia reuşeşte, de fiecare dată, să încânte, nu doar să cânte excepţional. În cei peste zece ani de când se află în topurle muzicale, artista a reuşit nu doar să se menţină pe cele mai înalte culmi ale succesului, ci să-şi şi creeze un stil propriu, extravagant, cu care a făcut furori de fiecare dată.

 

Deşi nu este o împătimită a sportului şi nici nu ţine vreun regim, corpul Deliei a arătat întotdeauna bine, chiar şi uşor voluptos, hainele îi vin, parcă, turnate, indiferent pt ce ţinută optează. La ultimul spectacol susţinut, îndrăgita artistă şi-a făcut apariţia uşor camuflată.

Cu şapcă pe cap, plus gluga hanoracului, bocanci în picioare şi panataloni de trening largi. De la spate, nici n-ai fi recunoscut-o. Dar, de fapt, credem că asta este şi ideea ei. Să fie, mereu, alta! Şi, reuşeşte!

 

Sursa: www.spynews.ro