News

FOTO INCENDIAR! Un FOST PREMIER, FILMAT în timp ce făcea SEX cu o prezentatoare TV! Partida, întreruptă de Traian Băsescu!

FOTO INCENDIAR! Un FOST PREMIER, FILMAT în timp ce făcea AMOR cu o prezentatoare TV! Partida, întreruptă de Traian Băsescu!...
31.10.2015 | 00:15

FOTO INCENDIAR! Un FOST PREMIER, FILMAT în timp ce făcea AMOR cu o prezentatoare TV! Partida, întreruptă de Traian Băsescu!

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINI INCENDIARE DIN TIMPUL PARTIDEI DE AMOR!!!

Republica Moldova este zguduită de un scandal politic cu tentă sexuală. Fostul premier de la Chişinău, Vlad Filat, ar fi fost filmat în timpul unei partide de amor cu o jurnalistă.

Vlad Filat este arestat în dosarul devalizării băncilor. Înregistrarea cu fostul premier ar fi fost realizată în urmă cu doi ani.

Sursa filmului pare a fi oligarhul rusofon Renato Usatîi, care încearcă să schimbe echilibrul politic precar din mica republică aflată între Rusia şi UE. Joi, miliardatul a publicat, pe pagina sa de Facebook, o fotografie din înregistrarea cu Vlad Filat, având titlul: “Captură dintr-un film”. Vineri, a apărut şi filmarea integrală, pusă pe un site cu conţinut pornografic. Primii care au anunţat existenţa acestei filmări au fost jurnaliştii de la pagina de ştiri moldova24.info.

Potrivit obiectiv.info, au fost descifrate fragmente de dialog din filmare. În pauze, Vlad Filat ar fi purtat discuţii despre vizita lui Traian Băsescu la Chişinău din vara lui 2013.

La un moment dat Filat vorbeşte la telefon chiar cu Traian Băsescu pe care îl imită, după care îşi întreabă iubita, despre care presa scrie că ar fi jurnalista Olga Roman (fostă angajată la Jurnal TV din Chişinău), dacă “vrea să facă unirea”. La minutul 14:50 Filat i se adresează cuiva “Domn profesor” cu care vorbeşte despre organizarea vizitei lui Traian Băsescu la Chişinău. Din sursele apropiate preşedinteui PLDM, Vlad Filat folosea de obicei asemenea adresare atunci când discuta cu preşedintele Nicolae Timofti. Peste o oră, la minutul 1:00:12, bărbatul ar vorbi chiar cu Traian Băsescu. Peste foarte puţin timp, la 1:02:51, îl parodiază pe Traian Băsescu şi îi spune amantei blonde că Băsescu îi transmite salutări. Peste un sfert de oră, la 1:31:04 îi spune iubitei: “Da’ poate facem unirea”. Continuă: “Fa, Ole, ţi-am făcut 4 clipuri!” –

sursa: dcnews.ro

Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Cîrstea, transfigurată: au apărut imaginile cu Sorana după momentul terifiant la care a...
Cîrstea, transfigurată: au apărut imaginile cu Sorana după momentul terifiant la care a asistat la Roma VIDEO
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
"Ce-i aia, frate? Face cerculeţe". Locuitorii unei comune de lângă Capitală, şocaţi de ce au văzut pe cer în miez de noapte
Fosta iubită a Prinţului Cristea a ieşit la plajă şi i-a înnebunit pe...
Fosta iubită a Prinţului Cristea a ieşit la plajă şi i-a înnebunit pe italieni: Incredibil de frumoasă!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani...
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani și se vehiculează că a semnat deja cu Antena 1
Angajări masive în Armată. Condițiile de concurs pentru cele 2.500 de posturi
Angajări masive în Armată. Condițiile de concurs pentru cele 2.500 de posturi
Un ciclon loveşte România. Roxana Bojariu, Elena Mateescu şi Florinela Georgescu anunţă urgie...
Un ciclon loveşte România. Roxana Bojariu, Elena Mateescu şi Florinela Georgescu anunţă urgie în următoarele zile
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată...
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată spectaculos. „Nu e ușor să fii mereu pe șantier”
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie