Fotbal international

Franck Ribery i-a înjurat pe cei ce l-au criticat după ce a mâncat la Salt Bae o friptură în foiță de aur de 1.200 euro!

05.01.2019 | 18:55
Franck Ribery ia injurat pe cei ce lau criticat dupa ce a mancat la Salt Bae o friptura in foita de aur de 1200 euro
Franck Ribery i-a înjurat pe cei ce l-au criticat după ce a mâncat la Salt Bae o friptură în foiță de aur de 1.200 euro

Imaginile cu Franck Ribery servind în Dubai o friptură în foiță de aur de 1.200 de euro nu au fost pe placul anumitor fani ai fotbalului, care l-au critcat pe jucătorul lui Bayern Munchen pentru aroganța sa. 

Ribery a mâncat o friptură pregătită de celebrul chef Salt Bae, acolo unde recent s-au dus și trei fotbaliști români, aflați la rândul lor în vacanță.

Franck Ribery i-a înjurat pe cei ce l-au criticat după ce a mâncat la Salt Bae

Criticile nu i-au picat deloc bine lui Ribery, care i-a atacat în mod violent pe cei care nu au fost de acord cu decizia sa. Mesajul a fost publicat pe Instagram.

“În 2019 punem punctul pe i. Să începem cu invidioșii și haterii, care s-au născut în urma unui prezervativ rupt. Să vă f** mamele și bunicile și tot arborele genealogic. Nu vă datorez nimic, tot succesul i se datorează lui Dumnezeu, mie și apropiaților, care au crezut în mine. Restul sunteți pietricele în șosetele mele”, e mesajul publicat de Ribery.

Cine este Salt Bae

Salt Bae se bucură de mare succes în rândul fotbaliștilor
Salt Bae se bucură de mare succes în rândul fotbaliștilor

Salt Bae, pe numele său real Nusret Gökçe, este măcelar, șef și deținător al lanțului de restaurante Nusr-Et. A devenit celebru în rândul celebrităților datorită modului în care alege să prepare friptura, clipurile cu el strângând zeci de milioane de vizualizări pe YouTube și nu numai.

Salt Bae nu este pe placul tuturor însă. Unul dintre contestatarii săi este chiar Mihai Stoica, directorul sportiv de la FCSB.

Ajuns la 35 de ani, Franck Ribery începe ușor, ușor să piardă echipa la Bayern Munchen. A evoluat în 22 de meciuri în actuala stagiune, însă în foarte multe a intrat din postura de rezervă. Chiar și așa, a reușit să înscrie patru goluri și să ofere un assist.