Fotbal international

Franţa – Peru 1-0 la CM 2018. Franţa, calificată în optimi! Peru, out

21.06.2018 | 19:45
Franta  Peru 10 la CM 2018 Franta calificata in optimi Peru out

Franţa – Peru LIVE VIDEO la Campionatul Mondial – CM 2018.

Franţa a pornit cu o victorie la turneul final al Campionatului Mondial, chiar dacă a fost un succes chinuit, în faţa Australiei. A fost nevoie de un şut al lui Pogba, deviat nefericit de un apărător australian sub transversala propriei porţi, de unde balonul a sărit dincolo de linia porţii. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


UPDATE, ora 19:55: Franţa s-a impus la limită, 1-0, în faţa naţionalei din Peru şi este calificată matematic în optimile de finală. Trupa antrenată de Didier Deschamps a obţinut biletele pentru fazele eliminatorii, în timp ce sud-americanii sunt eliminaţi din competiţie.


UPDATE, ora 18:38:

GOOOOOOOOL Mbappe! Francezul a deschis scorul în minutul 36 al partidei după ce a profitat de o minge şutată de Olivier Giroud spre poarta lui Gallese.


UPDATE, ora 18:00:

Start de meci în Franţa – Peru


UPDATE: ora 17:15

S-a comunicat componenţa celor două echipe.


Franţa – Peru LIVE VIDEO la Campionatul Mondial – CM 2018.

Incaşii au pierdut primul joc la revenirea la un Campionat Mondial după o absenţă de 36 de ani şi pot spune că zeii nu au fost de partea lor. Pentru că Danemarca s-a impus absolut nemeritat cu 1-0, Peru fiind echipa care a ratat cât pentru două meciuri, inclusiv un penalty!

Franţa – Peru LIVE VIDEO la Campionatul Mondial – CM 2018. Griezmann poate juca

Franţa – Peru LIVE VIDEO la Campionatul Mondial – CM 2018.

O victorie a francezilor ar însemna calificarea în optimi. Selecţionerul Didier Deschamps a primit veşti bune despre cei doi jucători care se antrenaseră separat, vedeta Griezmann şi stânca defensivei Barcelonei, Umtiti, aceştia fiind aproape refăcuţi şi având mari şanse să intre pe teren din primul minut.

Franța - Peru live la Campionatul Mondial 2018 . Peruanii s-au "sinucis" în primul meci, ratând un penalty la scorul de 0-0
Franța – Peru live la Campionatul Mondial 2018 . Peruanii s-au “sinucis” în primul meci

Franţa – Peru LIVE VIDEO la Campionatul Mondial – CM 2018. Peru e obligată să mizeze totul pe cartea victoriei. Un al doilea eşec ar însemna automat eliminarea încă dinaintea ultimei runde. Foarte probabil căpitanul Guerrero nu va mai intra de această dată pe parcursul meciului, ci din primul minut.  Meciul se joacă pe stadionul din Ekaterinburg, stadionul ciudat, cu peluzele în afară.

Tags: