Fotbal intern

Fratele lui Ekeng, despre banii de la Dinamo: “Nu suntem cerşetori!”

DINAMO. Fratele lui Patrick Ekeng, Jack, a vorbit despre moartea fratelui său, fostul jucător al formaţiei din Ştefan cel Mare, care s-a prăbuşit pe teren într-un meci cu Viitorul, pe 6 mai...
03.05.2017 | 18:38
Fratele lui Ekeng despre banii de la Dinamo Nu suntem cersetori
ADVERTISEMENT

DINAMO. Fratele lui Patrick Ekeng, Jack, a vorbit despre moartea fratelui său, fostul jucător al formaţiei din Ştefan cel Mare, care s-a prăbuşit pe teren într-un meci cu Viitorul, pe 6 mai 2016.

“Pentru noi, familia lui Patrick, timpul parcă s-a oprit când l-am pierdut. Dacă pot spune asta, şi o spun, moartea lui Patrick şi durerea de a-l pierde în circumstanţe atât de tragice rămân foarte vii în vieţile noastre. Durerea, lacrimile, tristeţea nu se pot şterge. Ce-aş mai da să-l mai avem alături! Noi, familia, am ales să ne refugiem în rugăciune şi tăcere din 6 mai 2016 încoace. În tăcere noi suferim, în tăcere noi plângem. În tăcere aşteptăm să cunoaştem ce s-a întâmplat cu adevărat în ziua morţii fratelui meu pe terenul echipei Dinamo Bucuresti, dar şi în afara acestuia. Suntem singuri în suferinţa noastră, dar în acelaşi timp, pentru că suntem demni, nu strigăm!
În ceea ce priveşte Dinamo , aş dori să diferenţiez şefii acestui club de suporteri. De la moartea lui Patrick am văzut mesaje de încurajare, poze şi mesaje postate pe retelele de socializare în onoarea şi în memoria lui Patrick. Acest lucru ne-a atins mult. Noi, familia lui Patrick, vrem să mulţumim suporterilor pentru amintirea lui Patrick care e mereu vie datorită lor. Ne dorim să continue, Patrick a meritat şi merită în continuare. Cât despre Dinamo, nu avem contract cu ei. Le mulţumesc pentru ce au făcut pentru fratele meu când încă mai trăia, dar şi după moartea sa. Să îi binecuvânteze Dumnezeu. Clubul este în contact doar cu soţia lui Patrick, Nathalie. Noi nu ne amestecăm în negocierile pe care le-a purtat Nathalie împreună cu clubul. Noi nu aşteptăm nimic din partea lor, doar sperăm ca Patrick să nu fie uitat niciodată. Noi nu suntem cerşetori! Suntem mândri şi demni, şi niciodată nu o să ne audă cerând altceva în afară de păstrarea amintirii fratelui meu. Promisiunile ce i s-au făcut Nathaliei nu le cunoaştem, totul este între ea şi clubul Dinamo.

ADVERTISEMENT

Un posibil vinovat? Eu, mama şi surorile mele nu arătăm pe nimeni cu degetul. Nu putem decide cine ar putea fi responsabil de moartea lui Patrick. O investigaţie judiciară este în curs şi aşteptăm rezultatele acestei anchete. Avem încredere în procurorul responsabil de dosarul morţii fratelui meu şi în justiţia română. Noi respectăm până la proba contrarie principiul prezumţiei de nevinovăţie. Încă o dată, nu ne interesează alte păreri decât cele ale avocatului nostru şi autoritatea judiciară responsabilă cu dosarul privind moartea fratelui meu”, a spus fratele lui Ekeng pentru libertatea.ro.