Fotbal intern

Fratele unui fost fotbalist de la CS Dinamo s-a sinucis. A fost găsit spânzurat

Autor: Iuliana Spirache | 22.02.2019 | 13:44
Mihai Vlăduț, fratele unui fost fotbalist de la CS Dinamo, s-a sinucis

Mihai Vlăduț, fratele fotbalistului român Tiberiu Subțirică, de la SSC Farul Constanța, s-a sinucis. Tânărul în vârstă de 26 de ani era inginer agronom în Dudești, județul Brăila, și a fost descoperit spânzurat într-una dintre anexele casei în care locuia, anunță debraila.ro.

Mihai Vălduț, fratele fostului fotbalist de la CS Dinamo, a fost găsit mort de un vecin joi, în jurul orei 15.45, conform sursei citate mai sus. Acesta locuia singur și avea o situație materială foarte bună. Acesta și-a cerut scuze pentru fapta sa într-un bilet de adio lăsat în locuința sa.

Mihai Vlăduț, fratele lui Tiberiu Subțirică, fost fotbalist la CS Dinamo, s-a sinucis

Pe corul lui Mihai Vlăduț nu au fost găsite urme de violență, dar, polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din cuplă, urmând ca, la finalizarea cercetărilor, soluția să fie clasarea. Mihai Vlăduț  era fratele fotbalistului Tiberiu Subțirică, de la SSC Farul Constanța. Pe parcursul carierei a mai evoluat la formațiie CS Afumați, CS Dinamo, Luceafărul Brăila și Conpet Cireșu.

Fotbalistul Tiberiu Subțirică a postat un mesaj în legătură cu decizia fratelui său de a se sinucide. „Înmormântarea va avea loc mâine 23.02.2019 în comuna Roșiori, Brăila. Dumnezeu să te ierte! Frățiorul meu drag, tot ce mi-ai cerut a fost să te iubesc necondiționat, iar tu mi-ai oferit totul. Te iubesc! Păcat că acum ai plecat, dar știu că oriunde ai fi, îmi vei da puterea să zâmbesc gândindu-mă la tine. Îmi va fi dor..”, a scris Tiberiu Subțirică.

Mihai Vlăduț, mesaje de tristețe pe Facebook

Mesajul postat de Mihai Vlăduț înainte să se sinucidă
Mesajul postat de Mihai Vlăduț înainte să se sinucidă

Se pare că Vlăduț Mihai Subțirică nu trecea printr-o perioadă foarte bună și posta pe pagina sa de Facebook mesaje triste de iubire. Pe 20 februarie a urcat pe contul său o imagine care conținea următorul mesaj: “Un înțelept a zis: Nu irosi mesajele cu cel care nu le citește. Nu irosi cuvintele cu cel care nu le ascultă… și nu îți irozi viața cu cel care nu te apreciază.”

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!