Fotbal intern

FRF, parteneriat cu Casa Pariurilor! Cum se va numi Liga 2 de acum

Federaţia Română de Fotbal a încheiat un nou parteneriat. Casa Pariurilor va sponsoriza FRF şi Liga 2. ...
23.10.2017 | 10:10
FRF parteneriat cu Casa Pariurilor Cum se va numi Liga 2 de acum
ADVERTISEMENT

Federaţia Română de Fotbal a încheiat un nou parteneriat. Casa Pariurilor va sponsoriza FRF şi Liga 2. 

Parteneriatul a fost semnat la Casa Fotbalului şi se întinde pe o durată de patru ani de zile. Preşedintele FRF  a anunţat că Liga 2 se va numi de acum Liga 2 Casa Pariurilor: „Sunt foarte bucuros să putem continua cu succes strategia comercială pe care ne-am asumat-o şi care a dovedit în ultimii trei ani că reprezintă un model pentru asigurarea suportului optim pentru performanţa sportivă. Branduri importante, atât româneşti, cât şi de anvergură europeană, au descoperit şi descoperă continuu, în proiectele Federaţiei Române de Fotbal, platforme pentru finanţarea fotbalului şi suntem mândri că am putut reconstrui reputaţia acestei instituţii. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

ADVERTISEMENT

Casa Pariurilor devine sponsor al Cupei României, o competiţie care a renăscut în urma proiectului FRF de rebranding şi promovare, şi, totodată, devine naming sponsor al competiţiei Liga 2. Proiectul nostru prin care am creat, împreună cu membrii FRF, noul brand Liga 2 la începutul acestui an se consolidează acum şi vedem consecinţele unei strategii eficiente”, a declarat preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu.

Liga 2 şi-a schimbat numele în Liga 2 Casa Pariurilor

„Din acest sezon, Casa Pariurilor devine sponsor oficial al Ligii 2 şi al Cupei României. Încă de la început, Casa Pariurilor şi-a propus să sprijine fotbalul românesc, iar acum oficializăm susţinerea unei competiţii de tradiţie, cum e Cupa României, dar ne gândim şi la baze şi spijinim Liga 2, campionat care va prelua inclusiv numele Casa Pariurilor. «De zece ani susţinem pasiunea românească pentru fotbal» este un slogan pe care ni l-am însuşit şi în care credem”, a precizat directorul general Casa Pariurilor, Gabriel Vasilescu.

ADVERTISEMENT