Fotbal intern

FRF reacţionează! Andrei Vochin dezvăluie ce s-a întâmplat la pauza meciului Norvegia – România: “Nu avea timp să ajungă. E aberant”

10.06.2019 | 17:12
FRF reactioneaza Andrei Vochin dezvaluie ce sa intamplat la pauza meciului Norvegia  Romania Nu avea timp sa ajunga E aberant

România a evoluat modest în meciul cu Norvegia, dar a scos un egal nesperat în prelungiri după “dubla” lui Keşeru şi repetatele parade ale lui Ciprian Tătăruşanu. Astfel, “tricolorii” păstrează şanse la calificare pentru Euro 2020, campionat european în care Bucureştiul ar putea găzdui două meciuri din grupe ale naţionalei.

Ce s-a întâmplat la pauza meciului Norvegia – România

Astăzi, în ziua meciului cu Malta, s-a zvonit că Mihai Stoichiţă ar fi fost nemulţumit de modul în care naţionala lui Cosmin Contra a evoluat în prima repriză cu Norvegia, când Tătăruşanu a avut câteva intervenţii salvatoare. Mai mult, susţine GSP, directorul tehnic al FRF l-ar fi certat pe selecţioner în vestiar, de faţă cu toţi jucătorii. Chiar dacă România a primit două goluri în a doua repriză, “dubla” lui Keşeru a adus un punct preţios în vederea calificării la Euro 2020.

Stochiţă a negat incidentul şi a dezvăluit că a vorbit cu Cosmin Contra abia după finalul partidei. FANATIK, dorind să afle ce s-a întâmplat, cu adevărat, la pauză, a luat legătura pentru o reacţie şi cu Andrei Vochin. Consilierul lui Răzvan Burleanu a replicat dur, vizibil deranjat de informaţia apărută, explicând că nu ar fi fost posibil aşa ceva nici din măcar din punct de vedere al timpului. 🙂

“E o minciună, e aberant, nu ar fi avut nici măcar timp”

“E o altă minciună aruncată de binevoitori şi care trece de filtrul prea puţin vigilent al presei. E un scenariu care se repetă, nici nu mă mai miră, am păţit-o şi eu acum doi când şi despre mine s-a vorbit că i-am făcut echipa lui Christoph Daum. Cum aş fi putut să fac aşa ceva?! Aşa si acum, este o chestie aberantă, nu pot să cred că poate să apară aşa ceva în presa. Mai mult, Mihai Stoichiţă a stat alături de preşedintele Răzvan Burleanu şi de preşedintele federaţiei norvegiene, nu ar fi avut timp de unde se afla să plece la pauză şi să ajungă la vestiare”, a conchis Andrei Vochin pentru FANATIK.

România se află pe locul 3 în grupa F din preliminariile Euro 2020, dar, cu o victorie în această seară în Malta, “tricolorii” o pot egala în clasament pe Suedia. Nordicii au 7 puncte după 3 etape, dar joacă în deplasare cu Spania, un meci extrem de dificil. Primele două echipe se califică la Euro 2020.